FOTBAL  »  NATIONALA  »  AMICAL SLOVENIA - ROMÂNIA

Să trăieşti nea Piţi! » Selecţionerul a renunţat la cel mai contestat "tricolor" în rîndul microbiştilor ;)

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 august 2012 00:00 / Actualizat vineri, 10 august 2012 14:01

Victor Piţurcă a decis azi să renunţe la trei dintre jucătorii legitimaţi la cluburi din străinătate, cărora li s-a trimis iniţial faxuri de convocare pentru meciul amical Slovenia - România, programat pe 15 august, de la ora 21.45, pe stadionul Stozice din Ljubljana, informează site-ul oficial FRF.

Au fost revocate convocările fotbaliştilor Bănel Nicoliţă (AS Saint-Etienne), Daniel Niculae (FC Kuban Krasnodar) şi George Florescu (Arsenal Kiev), ultimul fiind lider într-un clasament al fotbaliştilor de la naţională cei mai contestaţi în rîndul microbiştilor.

Lista definitivă a "stranierilor" cuprinde 9 nume:

Bogdan Ionuţ Lobonţ (AS Roma), Paul Papp (AC Chievo), Gabriel Sebastian Tamaş (West Bromwich Albion), Răzvan Raţ-Dincă (FC Şahtior Doneţk), Costin Lazăr (PAOK Salonic), Răzvan Cociş (FC Rostov), Gabriel Andrei Torje (Granada CF), Bogdan Sorin Stancu (Orduspor Kulubu) şi Ciprian Andrei Marica (FC Schalke 04).

Dintre aceştia, Lobonţ, Cociş, Marica şi, probabil, Raţ vor sosi direct la Ljubljana, ceilalţi urmînd să se prezinte la reunirea programată duminică, 12 august , la Centrul de Fotbal al FRF de la Mogoşoaia, mai menţionează sursa citată.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (35)
raul4steaua
raul4steaua  •  11 August 2012, 00:55
Postat de martzic pe 11 August 2012, 00:44

Nu este loc in lotul asta de Grozav, Chiriches, Nica, si Sinmartean? Nu mai "intinerim" echipa? Bine Sinmartean nu mai este el asa tinar, dar e bun!

Ai rabdare astia sunt stranierii doar, dupa etapa asta vin si convocarile de la jucatorii din Romania

martzic
martzic  •  11 August 2012, 00:44

Nu este loc in lotul asta de Grozav, Chiriches, Nica, si Sinmartean? Nu mai "intinerim" echipa? Bine Sinmartean nu mai este el asa tinar, dar e bun!

whiteredarad
whiteredarad  •  10 August 2012, 23:31

Eu unul sint din Arad.As da "o fuga".pina la Liubliana.dar cum ma ajuta FRF sa iau bilet ? Sa nu merg ,pina acolo-vreo 800 km - si sa nu gasesc bilet ?

Vezi toate comentariile (35)
Comentează