FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - GRECIA, MARŢI, 21:00, ANTENA 1 ŞI LIVEVIDEO PE GSP.RO (ÎN TUR 1-3)

Salpingidis îşi avertizează colegii: "Mă tem pentru returul cu România!"

Articol de - Publicat luni, 18 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat luni, 18 noiembrie 2013 10:50

Meciul de mîine, dintre România şi Grecia, îl îngrijorează pe Salpingidis care a calificat Grecia la ultimul Campionat Mondial


Recunoscut la Atena pentru golurile cruciale, Salpingidis a vorbit, ieri, în presa elenă: "Am înscris numai goluri importante. Teoretic, din moment ce am marcat vineri pe Karaiskakis, echipa trebuie să treacă printr-un eveniment frumos! Aşa a fost regula de pînă acum". Totuşi, acesta avertizează: "Mă tem de returul de la Bucureşti. România va arăta altfel!".

"Am dat peste cap orice analiză!"
Colegul lui Costin Lazăr de la PAOK Salonic ştie care a fost cheia Greciei în tur: "Am surprins! Am dat peste cap orice analiză. Nimeni nu se gîndea că abordăm ofensiv partida. Ca să obţinem calificarea la Bucureşti e important să surprindem din nou. Acum rămîne de văzut cum!".

10 din cele 13 goluri marcate de Salpingidis la "naţională", 71 de selecţii, au venit în meciuri oficiale

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
ave_biancorossi
ave_biancorossi  •  18 Noiembrie 2013, 15:44

ei bine, normal ar fi viceversa : sa va loveasca o tornada pe NA, maine seara ! sa speram ca Piturca va intelege ca trebuie sa joace cu 3 atacanti din start. marica - m niculae - mutu !...)))

gicarijakone
gicarijakone  •  18 Noiembrie 2013, 12:17
Postat de radu.de.la.faru pe 18 Noiembrie 2013, 11:38

sa urce mai des MATEL si cu CHIRICHES in ATAC, sa-i luam repede prin surprindere cu un GOL in min 3 !!!, HAI BAIETI la RIO

Si la RIO ce sa facem?

radu.de.la.faru
radu.de.la.faru  •  18 Noiembrie 2013, 11:38

sa urce mai des MATEL si cu CHIRICHES in ATAC, sa-i luam repede prin surprindere cu un GOL in min 3 !!!, HAI BAIETI la RIO

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close