FOTBAL  »  NATIONALA  »  DECIZIE

Sandu şi Dragomir au decis ieri să-l demită pe Răzvan în Comitetul Executiv de joi » Vine Olăroiu!

Lui Răzvan Lucescu i se pregăteşte ieşirea din scenă
Lui Răzvan Lucescu i se pregăteşte ieşirea din scenă

Articol de - Publicat vineri, 01 aprilie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 01 aprilie 2011 13:36

 

Fostul antrenor al Stelei ar fi fost anunţat deja de şefii fotbalului românesc că e dorit ca selecţioner pînă la meciul cu Bosnia, din 3 iunie

Mircea Sandu şi Dumitru Dragomir i-au semnat ieri sentinţa lui Răzvan Lucescu (41 de ani) şi pregătesc instalarea lui Cosmin Olăroiu (41 de ani). "N-are rost să ne mai păcălim singuri! Şansele matematice de calificare sînt o utopie în condiţiile în care echipa nu joacă nimic de un an, iar suspendarea Bosniei este un bluf. E nevoie de alt antrenor, de suflu nou. Să-l susţinem pe Olăroiu!" a fost concluzia trasă de şefii fotbalului românesc.

În afara ordinii de zi
Au început deja şi jocurile de culise pentru succesiunea lui Lucescu jr. Patronul Stelei, Gigi Becali, i-a făcut ieri o vizită, la stadionul Dinamo, lui Cristi Borcea, pentru a stabili cu acesta strategia prin care să-i facă lobby lui Oli. Borcea este membru cu influenţă în guvernul federal, iar lui ar urma să-i revină misiunea de a conduce corul criticilor la adresa selecţionerului.

În timp ce lui Olăroiu i se aranjează terenul, federalii pun la cale execuţia lui Răzvan Lucescu, programată joia viitoare, în cadrul Comitetului Executiv al FRF. "Analiza dublei cu Bosnia şi Luxemburg nu este pe ordinea de zi, dar lumea e nemulţumită de evoluţia echipei, iar la «Diverse» se anunţă discuţii aprinse. Sînt multe persoane împotriva lui Răzvan, în frunte cu Cristi Borcea. Doar Ionuţ Lupescu îl mai susţine, dar nici acesta nu poate să o facă veşnic", susţine o sursă a GSP.

Aşteaptă să plece singur
Soarta lui Răzvan Lucescu a fost subiect de discuţii încinse şi la şpriţul dat miercuri seară de Jean Pădureanu, 75 de ani, la localul lui Dumitru Dragomir, "Crystal Palace Ballrooms". Pentru Mircea Sandu a fost ca un barometru al stării de nemulţumire la adresa selecţionerului. "La masa Naşului s-au perindat tot felul de oameni care l-au sfătuit să schimbe antrenorul. Cheia e la Sandu, care aşteaptă ca Răzvan să plece singur, pentru a nu-l demite, din respect pentru tatăl său, Mircea Lucescu", a dezvăluit un invitat.

Lucescu jr. s-a odihnit şi a văzut filme acasă
În timp ce şefii îi stabileau soarta şi îi pregăteau un scenariu dur pentru Comitetul Executiv de joi, Răzvan Lucescu a preferat să rămînă în casă. Obosit şi consumat după evenimentele din ultimele zile, a ales să se odihnească azi şi să vizioneze cîteva filme.
El urmează să fie invitat la şedinţa capitală de săptămîna viitoare. "Ar fi, totuşi, lipsit de fair-play să judeci un om în absenţă, mai ales că se preconizează foarte multe reproşuri punctuale la adresa antrenorului", a explicat un oficial federal.

EDIŢIA TIPĂRITĂ A GAZETEI VĂ DEZVĂLUIE POZIŢIA SURPRINZĂTOARE A LUI MIRCEA LUCESCU

"Nu ştiu dacă Răzvan va fi înlocuit cu Olăroiu, şi ar fi trebuit să ştiu. Cred că Lucescu nu va fi demis joi, de Comitetul Executiv"
Dumitru Dragomir, preşedintele LPF

"Şi Mircea Lucescu are un cuvînt de spus în povestea asta, dar nu ştim ce argumente mai poate invoca. Comparativ cu finalul mandatului lui Piţurcă, «naţionala» e în regres"
Membru în Comitetul Executiv alFRF


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (87)
theo_s
theo_s  •  01 Aprilie 2011, 22:40

Situatia e cristal de clara: 1/Rom. are 2 antrenori cu performante: E. Jenei si M. Lucescu. Primul nu mai antreneaza, al doilea nu pleaca de la f. bine la mai nimic. 2/Se poate gasi un antrenor strain care a terminat cel putin pe locul 2 sau 3 in Spania, Italia, Anglia (cei cu titluri castigate: greu de capturat). 3/Dar: Federatia, Liga: material local, neaos. Cauta si ei prin sat un cumatru, un bre ca ei. 4/Olaroiu: antrenor obisnuit, de pluton. A ajuns cu o echipa din R in semifin. unei cupe, prin norocul de a intalni in sferturi tot o echipa din R! Altfel, iesea din sferturi! In semifin, a facut 2 meciuri mediocre, cu un adversar mediocru (unde e acum?). Jocul echipelor sale: SLAB.

dejoc
dejoc  •  01 Aprilie 2011, 19:59

Daca nu e Olaroiu sau Petrescu, atunci sa vina cineva de afara, de preferinta un neamt pe bani multi.

phenomeno1709
phenomeno1709  •  01 Aprilie 2011, 19:46

e pe bune?

Vezi toate comentariile (87)
Comentează