FOTBAL  »  NATIONALA  »  CUPA SPANIEI

FOTO Scandal de proporții în Liga 2: „Asta ne costă sute de mii de euro, e vorba de bugetul unui oraș!”

FOTO: Facebook @official.fcpetrolul
FOTO: Facebook @official.fcpetrolul

Articol de - Publicat sambata, 03 aprilie 2021 22:47 / Actualizat sambata, 03 aprilie 2021 22:57

Sâmbătă, în prima etapă a play-out-ului ligii secunde, Petrolul Ploiești a învins-o cu 1-0 în deplasare pe CSM Reșița, după reușita lui Vajushi (79). Bănățenii au acuzat arbitrajul.

Gazdele au acuzat eliminarea lui Robert Boboc, în minutul 59, pentru două cartonașe galbene și, totodată, neacordarea unui penalty la faza în care a primit al doilea avertisment. Reșițenii îi incriminează pe arbitrul Cristi Codrea pe și asistentul Gabriel Soporan.

Scandal de proporții în Liga 2: „Asta ne costă sute de mii de euro, e vorba de bugetul unui oraș!”
Faza în care Robert Boboc a văzut al doilea cartonaș galben

Arbitrajul din Reșița - Petrolul, acuzat

„A fost un meci foarte greu, așa cum ne așteptam. Eram cu moralul la pământ. Diferența nu a fost făcută de jucători, ci de către arbitrii meciului. Am avut penalty clar. Zece specialiști am întrebat, toți au spus asta. Chiar nu se poate așa ceva! Chiar dacă am trecut cu vederea la alte meciuri, acum trebuie să vorbesc

Dacă nu voia să lase 11 metri, atunci să lase faza să continue, că poate dădeam gol. Dar să nu dai penalty și apoi să-l elimini... Mi se pare prea mult. Sunt puncte care contează. Brigada a viciat rezultatul, a greșit enorm. Mereu se vorbește: Nu e greșeală intenționată. OK, așa o fi, dar asemenea erori ne costă pe noi sute de mii de euro, e vorba de bugetul unui oraș. Așa că o spun clar: singurul vinovat astăzi că am pierdut este arbitrul! Că n-am învins. Fiindcă eu zic că dacă dădea penalty acolo, câștigam noi: felicitări echipei CSM Reșița pentru meci”, a răbufnit Cristi Bobar, președintele „Milanului din Banat”.

Citește și alte știri din fotbalul spaniol:

Victor Angelescu a anunțat ce decizie s-a luat în privința lui Mihai Iosif, după calificarea în play-off: „Tocmai ce am discutat cu el”

Viitorul Pandurii Tg. Jiu a numit noul antrenor, după despărțirea de Flavius Stoican

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (2)
1017975378221815
Alexandru Nestian  •  04 Aprilie 2021, 07:49

Tare titlu........

2106063943052176
Nelu Covrijay  •  03 Aprilie 2021, 23:21

NATIONALA / CUPA SPANIEI ??? Ce-ai fumat Apostole, ca vreau si eu!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează