FOTBAL  »  NATIONALA  »  SCANDALUL CONVOCĂRILOR

Scandalul dintre națională și Steaua, doar de ochii lumii » Declarația care încinge spiritele: "Nu v-am zis că sînt blat?"

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 februarie 2016 20:43

Membru în Comitetul Executiv, Florin Prunea, președinte la CSMS Iași, consideră că scandalul dintre națională și Steaua e doar de ochii lumii.

"Nu v-am zis că Steaua e blat cu FRF? Păi cînd Gigi Becali spune pe televizor că a vorbit cu secretarul general Radu Vișan și că jucătorii Stelei nu pot păți nimic, ce mai e de zis?! Pentru declarația asta a mea, sînt convocat la Comisia de Disciplină miercuri. E al doilea termen.

Pe de altă parte, felicit Steaua. A făcut o dovadă de forță. O să vedeți că nici nea Puiu nu o să facă nimic, deși face pe supăratul", a spus Florin Prunea la Digisport.

"N-am fost deloc deranjaţi de ce s-a întîmplat. De acum, Steaua va pune la dispoziţie echipei naţionale toţi jucătorii pe care îi cere, de fiecare dată cînd are nevoie. Nu vor fi probleme, vrem ca naţionala să îşi atingă obiectivele" Valeriu Argăseală

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (30)
portardelegenda
portardelegenda  •  08 Februarie 2016, 08:11

Pe , scurt , comitetul executiv a aprobat o decizie neregulamentara ( nu era data UEFA si deci cluburile nu sunt obligate sa lase jucatorii ) Acum ca un paradox , dupa ce au facut prostia asta fac trimitere la regulamentul ce prevede sanctiuni celor care nu respecta deciziile comitetului executiv. Pai , mai imbecililor din comitetul executiv , vedeti ce situatie ati creat . Si mai sunteti si platiti gras pentru asta. Ce incompetenta.

randoom_._
randoom_._  •  07 Februarie 2016, 23:43
Postat de steaua_fara_nume pe 07 Februarie 2016, 23:01

vezi-ti bah de magarii tai ....ti-au iesit magarii pe ulita ... cum bah .. ''pai frf este stat in sta '''??? ...BINE CA FRF NU ESTE STAT IN SAT LA TINE !!!

bai,dar tu esti prost rau de tot. daca nu intelegi ce am scris acolo chiar ca esti un ***. este clar ca am scris stat in stat. doar ca din graba nu s-a mai tastat litera t, dar de inteles intelege oricine. doar un *** ca tine nu poate sa inteleaga.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

randoom_._
randoom_._  •  07 Februarie 2016, 23:42
Postat de demolarii pe 07 Februarie 2016, 22:33

Explicatia ta e ceva ca a patronului FC SB referitor la marca. Daca el a trecut-o in statut e a lui, nu.....doar ca FRF este cea care prin LPF organizeaza competitiile interne (doar FRF inscrie echipe de club in competitiile europene, nu antrenorul ) si e la latitudinea FRF ce sanctiuni vor da. Eu sper ca niciuna....de ce? ca sa am un motiv in plus sa nu ma mai uit la LIga I stiind ca e un produs fake. Si sa o spun la toata lumea, cu fapte clare ca aceasta situatie.....sa scada ratingul cum a scazut numarul de fotbalisti, si sa ramana cluburi ca FC SB doar in bani pe care ii da Becali.......

da mah,daca nu te uiti tu la liga 1,scade ratingul. ha ha ha. pai bai nebunule,mai mult de 5 ani de zile nu a vazut nimeni liga 1(rcs rds are acoperire de vreo 20%-30%,la inceput avea sub 20%) si totusi s-au licitat in 2014 aproape 100 de milioane de euro pentru 3 ani. abia din sezonul asta cand practic toata tara poate vedea liga 1,ratingul a crescut.

Vezi toate comentariile (30)
Comentează