FOTBAL  »  NATIONALA  »  CONTRACT

Schimbare la națională » După 45 de ani, România renunță la un partener important

Articol de GSP - Publicat marti, 26 mai 2015 16:18

După 45 de ani, România va avea un nou sponsor tehnic, după ce FRF nu va mai continua parteneriatul cu Adidas.

FRF a ajuns la o înțelegere cu firma de echipament sportiv Joma și va semna un contract pe 4 ani, urmînd să primească 1.2 milioane de euro pe sezon.

În plus, FRF va primi din partea Joma, pe lîngă echipament, și bonusuri de performanță, ceea ce nu se întîmpla pînă acum, potrivit DigiSport.

Joma va oferi echipament sportiv pentru toate naționalele, iar FRF va putea schimba design-ul tricourilor la fiecare patru luni, dacă va dori.

 

Citește și:

„Nu cred că mă mai interesează” » Sătul să aștepte, Gigi Becali e gata să renunțe la un transfer
Superliga
„Nu cred că mă mai interesează” » Sătul să aștepte, Gigi Becali e gata să renunțe la un transfer
Kylian Mbappe, primul mesaj după ce a fost prezentat la Real Madrid + Imaginile care spun totul
Campionate
Kylian Mbappe, primul mesaj după ce a fost prezentat la Real Madrid + Imaginile care spun totul
Tavi Popescu, mesaj de pe patul de spital » Ce a pățit jucătorul de la FCSB: „E prima oară în viață”
Superliga
Tavi Popescu, mesaj de pe patul de spital » Ce a pățit jucătorul de la FCSB: „E prima oară în viață”

Cine stă în poarta României la Euro 2024? Numărul 1 are o mare problemă: „Mă aștept ca Edi să meargă la sigur”

3 MARI întrebări despre selecția lui Edi Iordănescu în apărare: chiar nu exista o alternativă autentică?!


Comentarii (44)
gicutzu69
gicutzu69  •  27 Mai 2015, 16:54

De la Joma se imbraca numai saracanii,cele meseriase de la Nike si Adidas.

khal_37
khal_37  •  27 Mai 2015, 00:01

http://www.enational.ro/razvan-ioan-boanchis/conspiratie-impotriva-stelei-vrea-frf-ca-asa-tg-mures-sa-iasa-campioana-471968.html/

khal_37
khal_37  •  27 Mai 2015, 00:00
Postat de khal_37 pe 27 Mai 2015, 00:00

„Prietenia dintre managerul general al Joma Romania, Teodor Luca, si presedintele FRF dureaza de vreo cinci ani, de cand Ciurli Burli infiinta Federatia Romana de Minifotbal. Joma este sponsor tehnic la echipa nationala de minifotbal, dar si la ASA Tg Mures si City’Us Tg Mures (fotbal in sala), sponsorizate de Sorin Terbea, fost prieten cu V. Avram si membru in CEx al FRF, mort in accident de elicopter. Burleanu a abandonat negocierile cu Adidas pentru ca urmareste sa-l impuna pe prietenul Luca de la Joma ca sponsor. De retinut ca Joma Romania are sediul la Tg Mures. Echipa nationala de fotbal a Romaniei poarta echipament Adidas din 1970, de la Mondialul din Mexic. Spaniolii de la Joma sponsorizeaza nationale de mana a treia spre a paispea, precum Trinidad Tobago, Kenya, Honduras, Nicaragua, Kirgistan, Uzbekistan si Bangladesh. Din Europa, doar Bulgaria are intelegere cu Joma.Anul trecut, desi CCA avea contract in derulare cu Masita Romania, FRF a renuntat si a impus Joma ca echipament oficial pentru arbitri. Toti fluierasii din Romania sunt acum obligati sa poarte echipamente Joma. Incetarea intempestiva a contractului cu Masita a dus la actionarea in instanta a FRF, procesul fiind pe rol la Judecatoria Brasov.Asadar, CCA are acelasi sponsor ca ASA Tg Mures, pe care FRF are tot interesul sa o sustina sa iasa campioana, de dragul lui Luca de la Joma. Cum s-ar putea intampla acest lucru? Cu ajutorul arbitrajelor partinitoare, de care Steaua se plange in ultima vreme

In lupta pentru titlu, ASA a mai primit o mana de ajutor si de la CFR Cluj. Dupa ce a intrat in insolventa, CFR le-a dat drumul la ASA, fara pretentii financiare (!!!), jucatorilor Hora, Sepsi, Voiculet si Velayos. Ce legatura e intre CFR Cluj si ASA Tg Mures? Acelasi sponsor – Joma”.

Vezi toate comentariile (44)
Comentează