FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - IRLANDA DE NORD, 14 NOIEMBRIE

Se pun în vînzare, online, bilete pentru partida cu Irlanda de Nord

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 05 noiembrie 2014 14:26

Federaţia Română de Fotbal va pune în vînzare astăzi sau cel tîrziu mîine biletele online pentru meciul de pe 14 noiembrie cu selecţionata Irlandei de Nord, lidera grupei F de calificare la EURO 2016.

Măsura a fost întîrziată de aşteptarea deciziei de la UEFA cu privire la incidentele de pe Arena Naţională, cînd naţionala României a terminat la egalitate cu reprezentativa Ungariei, 1-1. Atunci, suporterii români au fost acuzaţi de scandări xenofobe, folosirea de torţe şi petarde şi folosirea de lasere, iar în tribune au existat mai multe incidente între suporteri şi forţele de ordine.

După analizarea probelor, forul european a hotărît să închidă doar sectorul 122, unde au fost probleme şi au aplicat o amendă de 32.000 de franci elveţieni, acesta fiind ultimul avertisment.

Tichetele pentru partida cu Irlanda de Nord vor putea fi achiziţionate de pe site-ul biletefrf.ro, iar preţurile vor fi comparabile cu cele de la România-Ungaria, cînd biletele au costat între 20 lei (peluze) şi 800 lei (VIP).

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (5)
bandoleros
bandoleros  •  05 Noiembrie 2014, 15:02
Postat de valiza.epo pe 05 Noiembrie 2014, 14:57

Faci o mica confuzie. Stiu, te referi la Vadim, dar el NU A SPUS asa ceva! Asa au lansat inamicii lui in spatiu minciuna asta. Nu sunt fan Vadim, dar... e o minciuna. A fost utila atunci, dar nu mai are efect.

Inteleg. Eu stiam ca ar fi spus'o el, dar ma rog. Sa fie precum aia cum ca neamtul o sa taie pensiile la batrani si vinde tara ùngùrilòr?

valiza.epo
valiza.epo  •  05 Noiembrie 2014, 14:59

Abia astept sa vad cum se inghesuie vitele la abator! Cat creier trebuie sa ai ca sa dai bani pentru a vedea Adunatura lui Ciorbanescu, continuatoarea Adunaturii Barbugiului?! ZERO!!! Pe idioootul pupator de icoane nu e bine sa-l vezi. Provoaca voma.

valiza.epo
valiza.epo  •  05 Noiembrie 2014, 14:57
Postat de bandoleros pe 05 Noiembrie 2014, 14:43

Stati sa inteleg, trebuie sa mai si platesti sa poti merge pe Mall Arena si sa'ti ei omor de la jandarmi? Asta e buna. Cineva spunea odata ca daca ar fi ales presedinte, ar strange anumiti etnici pe un stadion si sa ii execute in masa. Acum se pare ca altcineva doreste sa faca acest lucru. Si nu cu minoritarii, ci cu majoritarii. Ce sa zic, spor la cumparat bilete!

Faci o mica confuzie. Stiu, te referi la Vadim, dar el NU A SPUS asa ceva! Asa au lansat inamicii lui in spatiu minciuna asta. Nu sunt fan Vadim, dar... e o minciuna. A fost utila atunci, dar nu mai are efect.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează