FOTBAL  »  NATIONALA  »  BOSNIA - ROMÂNIA, SÎMBĂTĂ, 20:15, PRO TV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Selecţionerul Bosniei a studiat în detaliu trei dintre meciurile "tricolorilor" » Le e teamă de Deac!

Articol de - Publicat marti, 22 martie 2011 00:00 / Actualizat marti, 22 martie 2011 10:33

Deşi revine Mutu, selecţionerul Bosniei crede că pericolul e Deac, care a jucat două meciuri în acest sezon în Bundesliga. România joacă sîmbătă, 26 martie, contra Bosniei, de la 20:15, în direct la Pro TV şi liveTEXT pe GSP.RO.

Dacă lotul Bosniei s-a reunit aseară, selecţionerul Safet Susici a început demult pregătirea "şocului" cu "tricolorii" de la Zenica. El a dezvăluit cotidianului Dnevni List că a studiat deja "în detaliu trei dintre meciurile românilor", printre care şi amicalul cu Italia (1-1) de la Klagenfurt.

Concluziile lui? "Vom înfrunta o formaţie foarte bună, dar nu mai bună decît a noastră. Eu cred că echipa lor va arăta în proporţie de 80 la sută ca aceea folosită împotriva Italiei. De altfel, acesta e şi meciul de referinţă pentru mine în pregătirea partidei de sîmbătă", a spus Susici.

Tehnicianul bosniac e conştient că revenirea lui Mutu "va aduce un plus de calitate adversarului", dar românul care-l îngrijorează cel mai mult nu e "Briliantul": "Probleme mari ne poate crea Ciprian Deac. Nu prea joacă la Schalke, dar echipa crede-n el. E rapid, tehnic, dominant pe flancul stîng. Trebuie să fim atenţi la el!". Numai că Deac a strîns doar 149 de minute pe gazon la Schalke în acest sezon!

4 puncte şi-a propus Susici din întîlnirile cu "tricolorii": "Dacă le obţinem, sîntem 80 la sută calificaţi"

5 meciuri a jucat Deac în actualul sezon la Schalke: 3 în Ligă şi două în Bundesliga

347488-clasament-si-urmatoare-430x220.jpg

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
claudiub_80
claudiub_80  •  22 Martie 2011, 13:35
Postat de gorgeousroadkill pe 22 Martie 2011, 11:40

Descarca meciul Italia Romania, vezi ce o jucat Deac si da-ti doua palme. Eventual si-un cap de perete, poate ti se reface sinapsa de rumegatoare. Descarca dup'aia si meciul cu Franta, in varianta cu comentariu francez, sa vezi ce spune Wenger despre "amatorul' de Deac. Dup-aia behaie a paguba.

ce a jucat ma zi si mie cite centrari a dat deac in meciul ala bune !!!ia statistica meciului si dupaia deschide gura !!!!! nu mai le luati apararea lasal sa joace titular la aia si dupaia mai vb !!! mai uitete si tu Repriza a 3-a pe tvr si sa vezi ce jucatori era atunci fara nume si jucau fotbal acum cum cistiga un ban femei si masini scumpe !!!!!!acum astea stiu doar discoteci si masini scumpe !!!!fotbal deloc

claudiub_80
claudiub_80  •  22 Martie 2011, 13:29
Postat de kosmo1986 pe 22 Martie 2011, 12:57

daca alea 3800 de comentarii care le ai, toate sunt la fel, parerea mea, si sigur nu numai a mea este ca nu ai nici o treaba cu fotbalul. nu avem in romania jucator mai bun decat deac pe postul lui..iar fotbalul din ziua de azi se joaca foarte mult in viteza si pe benzi..adica torje si deac..dar ce sa stie o oaie bleaga ca tine.

daca si deac de pe viteza sigur ai treaba tu cu fotbalul!!!!!!! daca compari pe deac cu torje esti varza!!

kosmo1986
kosmo1986  •  22 Martie 2011, 12:57
Postat de steaua1986forever pe 22 Martie 2011, 10:04

Cred ca le e teama rau de hemoroizii facuti de deac stand pe banca de rezerve prin Germania. Saracii bosniaci....ei cred ca se iau. Si de aia le e atat de teama. Culmea prostiei puradelului ar fi sa il bage pe amatorul asta de deac in primul 11 cand el nu a jucat 10 minute in 2 ani. De fapt, totul e posibil...avand in vedere ca la nationala sunt adusi si jucatori care nu sunt legitimati la nicio echipa de club dar in schimb au alte "calitati".

daca alea 3800 de comentarii care le ai, toate sunt la fel, parerea mea, si sigur nu numai a mea este ca nu ai nici o treaba cu fotbalul. nu avem in romania jucator mai bun decat deac pe postul lui..iar fotbalul din ziua de azi se joaca foarte mult in viteza si pe benzi..adica torje si deac..dar ce sa stie o oaie bleaga ca tine.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează