FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - OLANDA, AZI, ORA 21:00, ÎN DIRECT PE ANTENA 1, LIVEVIDEO ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Selecţionerul condamnă ironiile la adresa "Briliantului": "Regret că l-am chemat pe Mutu"

Pițurcă își dorește să-l folosească pe Mutu măcar 30 de minute contra Olandei
Pițurcă își dorește să-l folosească pe Mutu măcar 30 de minute contra Olandei

Articol de - Publicat marti, 16 octombrie 2012 00:00 / Actualizat marti, 16 octombrie 2012 10:19

Selecţionerului nu-i convin ironiile apărute în presă despre "Briliant", spune că el e important şi ca tonic psihic pentru întreg lotul, speră să revină la capacitate fizică normală.

- Domnule Piţurcă, victorie cu Olanda? Sau e prea mult?
- Aş fi mulţumit şi cu un egal. Să nu pierdem, asta e ideea! Olanda rămîne favorita grupei. Dar vreau victoria, o vrem cu toţii. Chiar dacă avem şanse reale la locul doi, eu vreau să cîştigăm grupa. Sincer, ca orice om, mă gîndesc, visez să închei campania şi cu maximum de puncte!

- Cum vom juca?
- La fel de serios ca la Istanbul, cînd toţi băieţii au fost fantastici. Să jucăm ce ştim! Eu vreau fotbalişti cu personalitate la lot, care să nu se piardă în momente importante. Fizic şi psihic, stăm foarte bine. Oricum, e o piatră de încercare pentru mulţi dintre tinerii din echipă.

- Mutu cum se împacă, acum, cu statutul de rezervă?
- N-a dat semne că ar fi supărat, dar îi este greu. Chiar i-am spus că regret că l-am chemat la lot, am văzut că deja a fost luat peste picior prin ziare şi nu e drept. Dar el poate să ajute chiar stînd pe bancă, e un sportiv cu experienţă, de aceea l-am convocat, ca susţinător psihic. Dacă era la capacitate fizică optimă, atunci nu ar fi fost rezervă.

34 goluri la echipa naţională a marcat Adrian Mutu, aflîndu-se la numai o reuşită în spatele lui Hagi, care e golgetrul absolut al României

VEZI AICI CLASAMENTUL GRUPEI ŞI MECIURILE VIITOARE!

"Tamaş, exemplu de luptă"

Gabriel Tamaş, refăcut şi el din punct de vedere fizic, este apt pentru Olanda. Selecţionerul l-a lăudat, din nou: "Este un exemplu de luptă pentru toţi. Doar el putea face dintr-astea, să joace un meci important accidentat, cu întindere. Şi nu e vrăjeală deloc! Nu putea să facă antrenament cînd a venit la reunire, dar a jucat, a făcut-o foarte bine. Acum să arate şi contra Olandei de ce este în stare!".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
sek.91
sek.91  •  16 Octombrie 2012, 13:41

Mutu e din alt material facut. Vorba cuiva care comenta la un alt articol : daca il trezesti pe Mutu la 3 dimineata dupa un an de inactivitate o sa joace mai bine decat muraturile din liga 1 !

florin.radu
florin.radu  •  16 Octombrie 2012, 12:46

mutu > grozav+cocis+marica

mosh_vishiniu
mosh_vishiniu  •  16 Octombrie 2012, 11:20
Postat de right_wing_resistance_romania pe 16 Octombrie 2012, 08:26

Esti idiot ! Calitatea lui Mutu s-a vazut in minutul 94 in Turcia cand a tras un sut la vinclu in diagonala de la 24 m . Daca Mutu era in locul lui Cocisi probabil acum vorbeam de 2-0 cu Turcia si de un gol frumos marcat dintr-un sut din prima sau o scarita superba. Sunt suporter stelist, el iubeste Dinamo , a jucat acolo .... dar nu pot sa-i neg adevarata valoare. Mutu este un jucator care a marcat peste 100 de goluri in serie A . Faptul ca nu este pregatit fizic in acest moment NU INSEAMNA ca a uitat magia fotbalului ! In conceptia ta probabil te oftici ca a fost el convocat si nu Herea :))

talentul il ai de la natura,pentru asta nu e nevoie sa fii respectat.eu respect pe cei care muncesc,care cauta sa se mentina in forma (stia ca vrea macar la nationala,dar si pt o echipa de club trebuia sa fie pregatit INCA DIN TIMPUL VERII,atunci l-as fi apreciat,nu sa te prinda toamna cu maximum 30 min in ghete).e greu fara sibutramina.in plus,caracterul de kk il face indezirabil de multe ori.ar fi putut sa ajute daca era in forma,dar NU E!daca va juca,chiar si 10 min poate sa faca ceva,DOAR DIN TALENTUL NATIV,asa cum era sa o faca la turci.dar si acolo s-a facut de ras la vreo 3 faze,plus multe offside-uri pt cat de putin a jucat.totusi,cand ma gandesc la idiotul de cocis,intre doua rele?

Vezi toate comentariile (16)
Comentează