FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - GRECIA, MÎINE, ORA 21:00, ÎN DIRECT LA ANTENA 1 ŞI LIVETEXT ŞI VIDEO PE GSP.RO

Declaraţie surprinzătoare a lui Fernando Santos: "Proenca ne-a dezavantajat pe noi!" » Ce spune despre meciul de mîine

FOTO: Raed Krishan +5   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 18 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat luni, 18 noiembrie 2013 18:51

Selecţionerul Greciei, Fernando Santos, nu crede că Pedro Proenca a greşit intenţionat în tur, atunci cînd a validat un gol al gazdelor deşi fusese ofsaid.

Întrebat dacă îl cunoaşte pe acesta, Proenca a recunoscut asta şi a dezvăluit cînd a vorbit ultima oară cu el.

"În al doilea minut am avut penalty şi cartonaş roşu. Nu comentez niciodată ce fac arbitrii în timpul unui meci.

Sper ca arbitrii să-şi facă treaba cum trebuie. Ultima oară am vorbit cu el acum şapte-opt ani, pentru că trăiesc în Grecia de atunci.

La ultimul Campionat European a arbitrat el, la fel şi finala Ligii Campionilor. E cel mai bun arbitru", a spus Fernando Santos la conferinţa de azi.

Santos este convins că echipa sa va avea un meci greu, însă ştie la ce să se aştepte.

"Va fi un meci deschis. A fost un meci la Atena, dar acum va fi un meci diferit. Avem un avantaj, dar România are capacitatea să revină şi să dea două goluri, mai ales că va avea atmosfera de partea ei.

Trebuie să conservăm acest avantaj, dar asta nu înseamnă că ne vom apăra tot meciul. Vrem să facem un meci mai bun decît cel de la Pireu şi să ne calificăm.

România va începe tare, va juca ofensiv şi va avea o prestaţie bună. Vrem să nu cedăm controlul meciului, să avem mingea, iar dacă vom marca un gol, acest lucru ne va aduce liniştea", a spus Fernando Santos la conferinţa de presă.

România - Grecia e mîine, de la ora 21:00, în direct la Antena 1 şi liveVIDEO şi TEXT pe GSP.RO.

Citește și:

Golgheterul lui Dinamo și-a luat rămas-bun de la echipă: „Va fi mereu în inima mea, a fost o călătorie infernală”
Superliga
Golgheterul lui Dinamo și-a luat rămas-bun de la echipă: „Va fi mereu în inima mea, a fost o călătorie infernală”
Gigi Becali n-a vrut să dea 500.000 de euro pe el în iunie 2023. Acum poate semna cu altă echipă din Superliga
Superliga
Gigi Becali n-a vrut să dea 500.000 de euro pe el în iunie 2023. Acum poate semna cu altă echipă din Superliga
Gest de suflet la națională » Edi Iordănescu a luat al 27-lea jucător în Germania. FRF confirmă: „Tricolor-surpriză la Euro”
Nationala
Gest de suflet la națională » Edi Iordănescu a luat al 27-lea jucător în Germania. FRF confirmă: „Tricolor-surpriză la Euro”

Kaputt! Ce faci dacă îți „pică” mașina în drum spre EURO 2024 » Două ponturi care te pot salva de necaz

Leonard Doroftei explică cum a slăbit 20 de kilograme într-un timp record: „Alcoolul schimbă vieți. Am avut un moment în care am luat-o razna”


Comentarii (22)
lpep
lpep  •  19 Noiembrie 2013, 12:17

În minutul 2 a fost doar o simulare grosolana a lui Mitroglu, pentru care ar fi trebuit sa vada un galben. (Am înregistrat meciul si am revazut faza acum.) Mare smecher portughezul asta!

esperales
esperales  •  19 Noiembrie 2013, 01:21
Postat de alpin pe 18 Noiembrie 2013, 21:04

Asa a fost! In minutul doi a fost penalty si rosu pentru aparatorul nostru, Gardos, cred!! Dar asta nu o spun ai nostri ca nu da bine la moral. Iar la primul gol, chiar daca ar fi fost cativa milimetri ofsaid - Matel a rezolvat problema pentru greci - Nu Proenca trebuia sa-l vada. In plus, arbitrul a tolerat faulturile noastre, iertandu-ne de cateva cartonase meritate.

asa cum a spus Craciunescu,nu exista offside mare sau mic...nu exista termenul de offside la milimetru ci doar OFFSIDE...adica esti sau nu afara din joc

esperales
esperales  •  19 Noiembrie 2013, 01:17

da e adevarat te-a dezavantajat arbitrajul...nu au bagat-o in poarta,asta ar fi fost cireasa de pe tort dar in schimb a facut tot ce a depins de el ca sa te ajute...gol din offside cartonas rosu,lovituri libere gratuite si multiple a favorizat multiplele trageri de timp colaborat cu jocul slab al nationalei ti-a creat mediul proprice pt castigarea unui meci mai facil.Sper sa ai si tu parte de asemenea arbitraj devaforabil in retur.Exact de ce ai beneficiat in tur asa sa aibe parte Romania si atunci sa te vad ca nu mai comentezi arbitrajul.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează