FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Fostul campion din Liga 1 a dat înapoi, după ce l-a atacat pe Ianis Hagi: „A fost un moment de rătăcire pentru mine”

Fostul internațional Silviu Ilie (35 de ani), campion cu Oțelul Galați în sezonul 2010-2011, și-a prezentat scuze după ce l-a atacat în termeni duri pe Ianis Hagi
Fostul internațional Silviu Ilie (35 de ani), campion cu Oțelul Galați în sezonul 2010-2011, și-a prezentat scuze după ce l-a atacat în termeni duri pe Ianis Hagi

Articol de - Publicat vineri, 13 octombrie 2023 18:03 / Actualizat vineri, 13 octombrie 2023 19:09

Fostul internațional Silviu Ilie (35 de ani), campion cu Oțelul Galați în sezonul 2010-2011, și-a prezentat scuze după ce l-a atacat în termeni duri pe Ianis Hagi (24), mijlocașul lui Deportivo Alaves, în timpul meciului Belarus - România 0-0, în preliminariile EURO 2024. 

România a remizat la Budapesta în compania Israelului, scor 0-0, iar calculele privind calificarea la Europeanul din Germania, din 2024, s-au complicat teribil. 

Vizită pe șantierul viitoarei arene de 100 de milioane de euro de la Pitești » Tribunele au fost demolate, urmează să fie pusă la pământ „oficiala”
PROIECT
Vizită pe șantierul viitoarei arene de 100 de milioane de euro de la Pitești » Tribunele au fost demolate, urmează să fie pusă la pământ „oficiala”

Silviu Ilie, jucător cu 3 selecții în naționala României, l-a atacat pe Ianis Hagi, jucător introdus în minutul 61 în teren, pe contul personal de Facebook. „Dacă nu era copilul lui Hagi nici liga a 4-a nu prindea, vedea, juca. Tot îl forțează pe leșinat”, a transmis acesta. 

Acum, fostul fotbalist a spus că era foarte nervos în timpul meciului pentru că Edi Iordănescu a ales să-l arunce în luptă pe fiul lui Gică Hagi și și-a prezentat scuze pentru gestul făcut. 

Silviu Ilie își prezintă public scuze pentru atacul avut la adresa lui Ianis Hagi în timpul meciului Belarus - România: „A fost un moment de rătăcire”

„Eu am crezut că lumea m-a uitat, dar văd că nu este așa. Eram foarte nervos după ce Edi Iordănescu l-a înlocuit pe Denis Alibec, dar îmi pare rău că am reacționat într-un asemenea mod. Regret ceea ce am scris pe Facebook. 

A fost un moment de rătăcire pentru mine. Ianis Hagi n-ar fi ajuns la un astfel de nivel dacă nu era un jucător bun. Din punctul meu de vedere, Alibec jucase bine până a fost schimbat și putea să dea gol pe final. 

Nu cred că ar fi trebuit înlocuit. Ianis Hagi a jucat slab după ce a intrat pe teren”, a declarat Silviu Ilie, potrivit Prosport. 

VIDEO. Mihai Stoichiță nu caută scuze după egalul alb cu Belarus: „Gazonul nu este o scuză”

Citește și: 

Atac necruțător din Liga 1 la adresa selecționerului: ”„Cum să spună așa ceva? După ce că e incompetent...”

Cine transmite la TV România - Andorra » Au fost anunțați comentatorii partidei și starurile care vor prefața disputa

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
gigimarga2
gigimarga2  •  14 Octombrie 2023, 17:47

Adevarul e ca penicilina ,doare dar vindecă

elgabri
elgabri  •  14 Octombrie 2023, 17:06

Sa i spui cuiva adevarul e mai rau decat sa l injuri de mama ;)) asa ca omul s a razgandit .

gigimarga2
gigimarga2  •  14 Octombrie 2023, 14:10

Ma oameni buni, nu vad nimic gresit in a spune ca Ianis in momentul in care joaca contra unor jucatori buni NU FACE FAȚA. Că o poti împacheta altfel e alceva . A poate cu Andorra o să se evidentieze dar noi ne raportam la alt nivel nu la Andorra. Oricat de mult l ar proteja presa adevarul nu poate fi ascuns. Altfel un băiat educat , pe care l apreciez maxim.dar una i una si alta i alta

Vezi toate comentariile (7)
Comentează