FOTBAL  »  NATIONALA  »  CSU CRAIOVA

Sorin Cîrţu, metaforic, despre acţiunea "naţionalei": "Nici cu Ceauşescu nu eram de acord, dar l-am acceptat, n-avem ce face!"

Articol de - Publicat duminica, 01 februarie 2015 00:00 / Actualizat duminica, 01 februarie 2015 20:42

Sorin Cârţu, Emil Săndoi şi CS U Craiova vor trebui să se descurce în următoarele cinci amicale ale echipei, în Antalya, fără Bălgrădean, Vătăjelu şi Dumitraş convocaţi la acţiunea primei reprezentative, tot în zonă, dar la 50 de kilometri depărtare.

Directorul tehnic a glumit chiar, fiind ironic, atunci cînd a fost întrebat dacă s-a împăcat cu gîndul că nu va mai avea trei jucători în ultima parte a stagiului de pregătire. "Nu mi se pare normal stagiul echipei divizionare".

"Dacă asta a fost decizia, ce să mai facem caz? Dar nu mi se pare normală acţiunea acestei formaţii divizionare. Jucătorii sînt plătiţi de club, iar acum este o perioadă de pregătire pentru ei, la formaţiile care-i plătesc.

A zis nea Puiu Iordănescu că trebuia să fac o cerere? Haideţi că nu vreau să intru în polemică, îl respect şi dînsul ştie gîndurile mele despre el. Una e să fii de acord, alta e să accepţi. Cu Ceauşescu am fost toţi de acord? Nu! Dar l-am acceptat că n-aveam ce face, ne punea pistolul la tîmplă. Trebuie să acceptăm decizia federaţiei, care se zbate pentru noi şi ne conduce", a spus Sorinaccio.

"Să nu ne facem griji"
În privinţa celui de-al treilea meci fără gol marcat, după 0-0 cu Kuban, Cârţu a declarat: "Nu ne facem griji, sîntem într-o perioadă de pregătire. Nu-mi fac probleme pentru că e o lipsă de prospeţime firească, avînd în vedere ce antrenamente facem.

Dimineaţa am făcut la sala de forţă. Am întîlnit adversare tari, peste ce vedem în campionat. Eu sper să avem şi-n primăvară un parcurs bun în campionat, aşteptăm să continuăm ce-am facut bine în tur".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
ipsilante
ipsilante  •  02 Februarie 2015, 10:53
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Ti-am dat un like! Mi-e-mi place FAUNA, inclusiv... pasaricile, desi ai ciocul plin de k@c@. Te inteleg, ca esti disperat. Ai si de ce! La matineu cu Ciorogarla nu va fi chiar usor...

ortega
ortega  •  01 Februarie 2015, 21:30

Pârțule , Ceaușescu e mic copil ... L-ai lins pe Gigi ... așa că ești un ynfect ...

rolando
rolando  •  01 Februarie 2015, 21:13

Merge autobaza si fara numele astea mari...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează