FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - ARGENTINA 0-0

Start bun de 2014 pentru "naţională:": 0-0 cu Argentina lui Messi, Aguero ori Higuain, demn de CM de la vară » Ne daţi wild-card de Mondial? :D

Articol de - Publicat joi, 06 martie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 05 martie 2014 23:50

"Tricolorii" au fost, în multe momente, egalii starurilor sud-americane, iar Marica sau Maxim au ratat ocazii uriaşe


Să delimităm amicalul de lux de o săptămînă zbuciumată. Zilele de marţi şi miercuri au fost precum o pulpă de pui: mai întîi a fost înlăturat ciolanul, condamnarea colectivă în Dosarul Transferurilor. Apoi, a fost devorată agitaţia de la alegeri. Gustoasă precum pieliţa, dar unsuroasă şi calorigenă.

Click aici pentru FOTO de la meci!

Seara ne-a rămas bucata cea mai mare: carnea fragedă a unui meci cu Argentina, condimentată de Messi, Aguero şi ceilalţi. Şi saţietatea fotbalului de plăcere.

Gol anulat, dar celebrat
Aşa au gîndit şi "tricolorii", debutanţi pe 2014. Au ignorat ratarea lui Higuain din debutul partidei şi au surprins adversarul prin "capul" lui Marica (21). Respins cu greu de Romero, parcă prea aproape să fie adevărat!

Maxim a arătat că ocazia a fost doar un episod-pilot: mai întîi l-a ţintit pe portarul sud-american, apoi l-a şi învins. A cîntat Ciuleandra, tribunele au jubilat, însă tuşierul a indicat aut de poartă. Şi parcă n-a fost!

Sania lui Gardoş
Ne-a speriat Aguero, după ce a străpuns apărarea precum păsările din celebrul joc Angry Birds. Dar Tătăruşanu l-a blocat eroic (40)!

Identic a-nceput şi repriza secundă, însă, de data aceasta, Kun şi-a depăşit şi colegul de la City, pe Pantilimon. Intrat la pauză. Dar Gardoş a arătat că, la "naţională", diferit faţă de JO, chiar avem "sanie" funcţională. A scos mingea din faţa porţii printr-o alunecare de ultim moment!

Un "de ce" de final
L-a imitat şi Palacio (69), cu o ratare din faţa porţii. Lazăr a intrat bine, parcă arţăgos după ce a ajuns rezervă şi la club, şi la reprezentativă. În rest, o prestaţie amorţită din partea unei Argentine în care eroii din Primera, Serie A ori Premier League au părut sosiţi doar pentru a mulţumi o asistenţă prietenoasă. Totuşi, de ce ne-ar fi dat gol?

608124-caseta.jpg

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (24)
supidor
supidor  •  07 Martie 2014, 08:40

Constat de un timp,iar miercuri dupa meciul cu Argentina a devenit deosebit de evident, o inclinare a postului DigiSport catre clubul Astra: dl Dinu in studiou pt comentarii si sigur ca stelistii au fost plini de greseli in joc, dupa meci interviu lui Dani Coman, patronului Astrei,lui Matel! De ce nu l-or fi sunat si pe Budescu sa-l intrebe cum au jucat Chipciu si Tanase???? Poate data viitoare. Ce se zvoneste se pare ca e adevar, si anume ofensiva clubului Astra asupra unei parti din mass-media pentru ca acest club sa fie prezent prin articole si prin dl Vama, si pentru diversiunui mai ales la adresa Stelei mai ales de genul:echipa aia se preda, aia nu joaca, antrenorul e prieten cu Reghe

silviu74
silviu74  •  06 Martie 2014, 15:45

natia asta este asa de tampita ca si acum 25 ani. argentina a venit cu jumatate din titulari ca sa-si onoreze contractul. sa ia banii si sa plece menajandu-se pentru liga campionilor si mondiale !!! daca era un meci oficial veneau cu echipa de baza si de dadeau de la 3 in sus !!!

polistul68
polistul68  •  06 Martie 2014, 12:17
Postat de casual23 pe 06 Martie 2014, 09:22

Nu ca nu au luat jocul in serios, si-au batut joc de el si de spectatori. Ce naiba, nici macar nu alergau pe teren. Preferam sa ne dea 2-3 goluri dar macar sa vedem un meci frumos.

Pt ei a fost o obligatie..din care au luat 1 mil de euro....faptul ca nu au facut nici un antrenament serios, nu au eisit sa vada starea terenului ( in functie de care isi aleg crampoanele), nu au facut incalzirea..spune multe....efectiv au venit ca trebuiau sa vina.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează