FOTBAL  »  NATIONALA  »  BELGIA-ROMÂNIA, VINERI, 21:45, ANTENA 1, LIVETEXT GSP.RO ŞI M.GSP.RO, COMENTAT LA RADIO GSP

Surprinzător » Piţurcă îşi asumă o parte din vină pentru situaţia în care se află Marica la Schalke

Piturca isi trage o parte de vina din nereusita lui Marica
Piturca isi trage o parte de vina din nereusita lui Marica

Articol de , - Publicat joi, 10 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 10 noiembrie 2011 16:38

La conferinţa de presă susţinută înaintea meciului cu Belgia de vineri, 21:45, Antena 1, liveTEXT GSP.ro şi m.GSP.ro, comentat la Radio GSP, Victor Piţurcă şi-a asumat din vina transferului nereuşit al lui Ciprian Marica la Schalke.

"Ciprian avea oferte din Spania şi din Anglia şi poate că sînt şi eu vinovat că l-am sfătuit să rămînă în Germania. Îi va fi foarte greu să joace acolo, cred că are nevoie de o schimbare", a declarat selecţionerului despre atacantul pe care nu l-a convocat pentru dubla cu Belgia şi Grecia. Marica a devenit jucător liber de contract în vară, după ce s-a certat cu cei de la Stuttgart, şi a semnat cu Schalke, acolo unde cîştigă 2 milioane de euro pe sezon, cît lua şi de la şvabi.

"Sper să joace, totuşi, pentru că altfel este exclus să-l chem la naţională. Şi dacă nu va juca meci de meci îl voi selecţiona, dar dacă nu evoluează deloc, nu are rost să vină", a mai spus Piţurcă.

Dacă a refuzat orice declaraţie pe subiectul "Florin Costea", despre Mutu a precizat că "e evoluat bine cu Lecce, chiar dacă Cesena a luat bătaie, 0-1. Nu e important că nu a dat gol, mi s-a părut că stă bine fizic".

Prezent la conferinţă, Daniel Niculae, revenit la echipa naţională după un an şi o lună, a declarat că "e greu de spus dacă ne putem califica la Euro 2014. Naţionala nu mai este la nivelul aşteptărilor".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
goma
goma  •  10 Noiembrie 2011, 23:37
Postat de raufacatorul pe 10 Noiembrie 2011, 22:16

nationala e de cacat piturca ne-a ingropat cu jucatori ca alde marica

bai tu esti p.r.o.s.t. sau nu stii fotbal?cu bosnia cine a dat 3 goluri unul la zenica si 2 in giulesti.atat sti ca trebuie contestat.trebuie contestat faptul ca o asemenea vietate ca tine a ajuns sa-si dea cu parerea din spatele unei tastaturi

raufacatorul
raufacatorul  •  10 Noiembrie 2011, 22:16

nationala e de cacat piturca ne-a ingropat cu jucatori ca alde marica

calinescu_
calinescu_  •  10 Noiembrie 2011, 19:38

GLUME PROASTE ........ SATANA SA-SI ASUME REZULTATELE NATIONALEI ROMANIEI ............. NATIONALA NU-I A LUI SI A PRIETENILOR SAI ...... !!!!!! L-A TERMINAT SI PE MIRCEA SANDU .....!!!!!!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează