FOTBAL  »  NATIONALA  »  STEAUA - DINAMO TBILISI, MARŢI, 20:45, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Tătăruşanu nu e de acord cu un eventual boicot la adresa primei reprezentative: "Nu refuzăm naţionala!"

Articol de - Publicat sambata, 03 august 2013 00:00 / Actualizat vineri, 02 august 2013 20:57

Portarul comentează disputa fierbinte dintre Piţi şi cuplul Reghe-MM şi susţine că nu se pune problema ca steliştii să nu mai dorească să meargă la lot


Războiul pe axa echipa naţională - Steaua nu-i lasă indiferenţi pe fotbaliştii din lotul lui Reghecampf care în ultima perioadă au fost chemaţi în mod constant de Victor Piţurcă la prima reprezentativă.

Ciprian Tăruşanu a vorbit într-un interviu acordat DigiSport şi despre scenariul posibil anunţat de managerul Mihai Stoica, acesta susţinînd că: "Piţurcă ar putea avea parte de o mare surpriză pentru că jucătorii noştri sînt prieteni între ei şi ar putea fi solidari şi el să se trezească pînă la urmă că aceştia vor boicota echipa naţională!".

"Eu nu ştiu de nici un conflict pentru că nu citesc presa. Asta în primul rînd. În al doilea rînd, nu s-a pus nici un moment problema ca noi să boicotăm «naţionala» şi să nu mai respectăm convocările. Sîntem jucători profesionişti şi ne facem treaba şi la Steaua, dar şi la prima reprezentativă, aceasta, bineînţeles, dacă vom fi selecţionaţi de domnul Piţurcă", a spus Ciprian, convocat pentru amicalul cu Slovacia, de pe 14 august, alături de Chiricheş, Bourceanu, Pintilii şi Tănase.

Tătăruşanu despre...
... Arena Naţională: "Dacă am putea aduce iarba de pe Ghencea pe Arena Naţională, atunci ar fi stadionul perfect acolo. Aşa..."
... grupele Champions League: "Nici unul din lotul actual n-a jucat în grupele Ligii. Ar fi fantastic, bani mulţi şi miză mare. Dacă joci bine acolo, poţi prinde un transfer bun şi ai şanse să evoluezi la alt nivel. Dar, la fel de adevărat e că există şi reversul, dacă nu joci bine, îţi scade cota"
... un eventual transfer: "Fiecare îşi doreşte să ajungă la mai bine, să cîştige mai mult, să joace la un club mare. Şi eu îmi doresc acelaşi lucru, însă nu sînt disperat să plec, îmi e foarte bine la Steaua"
... programul încărcat: "Mie, unuia, îmi place să joc din 3 în 3 zile. Cel mai bun antrenament e jocul"

Cu Tbilisi, de la 20:45
UEFA a anunţat ora meciului retur din turul trei preliminar al Ligii Campionilor, contra georgienilor de la Dinamo Tbilisi. Partida arbitrată de islandezul Kristinn Jokobssen va începe de la ora 20:45 şi va fi transmisă de DigiSport 1. Pentru jocul de marţi seară s-au vîndut circa 20.000 de bilete.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
helioglobalus
helioglobalus  •  03 August 2013, 17:18

din câte ştiu eu în istoria Naţionalei a existat un singur rahat de echipă de club care a pus în mod repetat problema boicotului, deşi avea aproape întotdeauna în mod nejustificat cei mai mulţi jucători la lot. acum închipuiţi-vă că Man.Utd. care chiar joacă vreo 90 de meciuri pe sezon, ar boicota naţionala Albionului. puteţi? eu nu!

justinkido
justinkido  •  03 August 2013, 13:19

Mi-ai castigat respectul.

bibiloiu
bibiloiu  •  03 August 2013, 11:23

Inca odata Ciprian dovedeste ca este OM educat si de bunsimt . Bravo Tata .Esti platit de steaua ca sa joci fotbal si nu sa fi sluga legata de toanele unor retardati

Vezi toate comentariile (10)
Comentează