FOTBAL  »  NATIONALA  »  SĂ NU UITĂM SĂ ZÎMBIM

THIS IS SPARTA! Am transmis împreună cu voi un alt fel de România-Luxemburg! :D

Răzvan Lucescu, Leonidas al României
Răzvan Lucescu, Leonidas al României

Articol de - Publicat marti, 29 martie 2011 00:00 / Actualizat marti, 29 martie 2011 17:06

Răzvan Lucescu a pregătit o tactică extrem de ofensivă contra Luxemburgului, acesta schimbînd şase jucători faţă de meciul cu Bosnia.

Cu exceptia apărării şi a atacului, toate celelalte compartimente au suferit modificări majore. De la un 4-4-2 defensiv, Lucescu Jr. a treacut la un 1-4-5 mega ofensiv, cu cinci vîrfuri de lance care au atacat furibund armata de ospătari luxemburgheză.

În acest sens, în cursul dimineţii FRF a trimis urgent noi convocări, în cantonamentul naţionalei sosind Gerard Butler împreună cu alţi trei colegi de platou din filmul "300" - plus Russell Crowe, celebru pentru rolul sau din "Gladiatorul". "At my signal , unleash hell", i-a scris Razvan pe telegrama de convocare.

Tricolorii au evoluat totuşi în sistemul 4-2-3-1, cu o mare surpriză la mijloc, acolo unde a fost itularizat în premieră Ogică. "Acum depindem şi de noroc", şi-a argumentat selecţionerul decizia. "N-are el echipă, dar a mai jucat."

Iată echipa care din păcate a pierdut cu 3-1:

Pantilimon - Săpunaru, Tamaş, Gardoş, Ogică -  Deac, Florescu - Russel Crowe, Gerard Butler, Adrian Mutu - Marica.

THIS IS SPARTA! ROMANIA SPARTA.

Mai jos ai comentariul liveTEXT al meciului. Click să vezi cum au luptat băieţii ca niciodată! Dar cum au pierdut ca-ntotdeauna. Heh...

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (39)
nobodyvl
nobodyvl  •  29 Martie 2011, 19:02

Genial rezumat , daca nu avem echipa , macat sa radem :)))) (desi sansele sunt INTACTE :)))

vasilesculucian
vasilesculucian  •  29 Martie 2011, 17:59
Postat de coldqball pe 29 Martie 2011, 15:26

Eu as juca altfel : PORTAR-Silviu Lung FUNDASI -Bumbescu , Hulk Hogan , Jean Claude Van Damme , Arnold Swartzeneger, MIJLOCASI- Garcea, Bendeac, Capatos si.... FLORESCUUUU nr. 10 ATACANTI - Jet Lee , Jackie Chan . ANTRENOR PRINCIPAL- Lucescu Razvan zis si CERCELUS SECUNZI- Naomi si Mircea Solcanu.....prietenii stiu de ce ;)

PORTAR- RAZVAN LUCESCU(ESTE BINE SA AI UN ANTRENOR IN TEREN LA UN MECI CU LUXEMBURG) LA MIJLOC - IONUT LUPESCU (CA JUCATOR BUN ) DAR CA MANAGER(DIRECTOR FRF) CA SI HAGI IN ANTRENORAT SI IN FINAL DEOARECE RAMANII NU MAI AU" TALENT"IN ATAC- VARFUL DE LANCE MIRCEA SANDU(VICE UEFA NU I-A GALBENE ARBITRII IL STIU) REZERVA DE LUX (NU ARE ECHIPA CA SI FLORESCU) MITICA DRAGOMIR (ORACOLUL CARE MAI BINE PREZICEA DEZASTRUL FOTBALULUI PE CARE IL CONDUCE PRECUM "GADAFI -LIBIA)!!!!!!!!!! ORICUM DIN FAIR-PLAY CHIAR DACA O DEZAFILIAZA PE BOSNIA AR TREBUII SA NU MERGEM LA EURO (UTOPIC VORBIND) PENTRU CA SUNTETI DE ACORD CA AU FOST MAI BUNI . MACAR SA FACEM HAZ DE NECAZ .

lussin
lussin  •  29 Martie 2011, 17:20

Prietene, esti praf, nu ai nici o coerentza ain articol, habar nu ai sa vorbesti, lasa-te frate pana nu te faci mai mult de ras....

Vezi toate comentariile (39)
Comentează