FOTBAL  »  NATIONALA  »  NAŢIONALA

Tiberiu Ghioane: "Ce să vorbesc de naţională, la EURO 2008 am fost cascadorii rîsului"

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 mai 2009 00:00

Jucătorul lui Dinamo Kiev, Tiberiu Ghioane, a declarat, vineri, agenţiei NewsIn, că după evoluţia pe care tricolorii au avut-o la EURO 2008, seria rezultatelor din preliminariile CM 2010 a venit ca o urmare logică, la fel ca şi înlocuirea selecţionerului Victor Piţurcă cu Răzvan Lucescu.

"Ce să vorbesc de naţională? Pot spune că nu mi-a plăcut cum a jucat la EURO 2008, am dat un singur gol, ne-am dat cap în cap pe acolo, am fost cascadorii râsului.

După rezultatele din preliminariile pentru CM 2010 era logică o schimbare a selecţionerului, mai jos de atât nu cred că am fost vreodată. Obiectivul naţionalei de acum înainte ar trebui să fie să jucăm fotbal, că dacă jucăm ţurca, aşa cum am făcut-o la EURO 2008 şi în preliminarii, adoarme lumea prin tribune".

Sursă: NewsIn

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
 •  10 Mai 2009, 07:12

Nu stiu daca din punct de vedere al numelor MU e cea mai tare din lume(desi are si ea pe ale ei) dar MU are ce nu are nimeni altcineva din lume: Jucatorii incep sa semene cu cei din anii 90, cand jucau si nici nu era nevoie sa ridice capul din pamant sa stie unde urma sa ajunga pasa, sau sa sita daca trebuie sa se acopere unde si cand. O fi barca mare echipa ca jucatori luati individual, dar MU este peste ea ca uniune a lotului. Asta a fost si va fi cheiea succesului lui Ferguson.

 •  08 Mai 2009, 19:41

Care scrii pe aici de Barcelona? Mare echipa! Un sut pe poarta in 90 de minute. Sa-l pupe pe chelie pe Obrevo ala. Ii spulbera M.U.

 •  08 Mai 2009, 19:36

hai fiti cuminti ca are dreptate ghioane...avem o echipa nationala cacacioasa...au facut pe ai de frica, se uitau olandezii la noi si se dadeau din fata mingii si nu am putut sa le dam gol...rusine

Vezi toate comentariile (9)
Comentează