FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U 21 - ANGLIA U 21, AZI, 14:30, TVR 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

"Tineretul" României se poate califica la Euro după 12 ani » Măcar voi creşteţi mari!

Articol de - Publicat marti, 12 octombrie 2010 00:00

Mircea Sandu aşteaptă ca tineretul să se califice la CE 2011, iar Răzvan Lucescu să promoveze cîţiva dintre jucători la prima reprezentativă.

Partida de astăzi cu Anglia, de la Botoşani, este aşteptată cu mare interes, după ce "tricolorii" au pierdut la limită, scor 2-1, partida tur de la Norwich. Conducerea FRF îşi pune mari speranţe în selecţionata de tineret, de la care aşteaptă să se califice la CE 2011 din Danemerca, şi apoi la JO 2012 de la Londra, dar şi să revigoreze prima reprezentativă.

Răzvan spionează azi "lanterna" Luxemburg
Mircea Sandu le-a transmis "tricolorilor" mici că viitorul lor depinde în mare măsură de meciul cu Anglia: "Vom vedea ce se va întîmpla cu echipa de tineret, iar după meciul cu Anglia este posibil ca unii dintre jucători să fie promovaţi la <<naţionala>> mare".

Principalii vizaţi de a face saltul consacrării spre selecţionata pregătită de Lucescu jr. sînt Silviu Lung jr., Torje, Răduţ, Rîpă, Valerică Găman, Hora, Sburlea sau Marius Alexe. Pe primii trei, Răzvan i-a şi promovat de altfel la lotul A, iar cu alţii a lucrat la selecţionata U23, cu ocazia meciurilor cu Italia (0-0) şi cu Belgia (0-1) din cadrul turneului internaţional "Challenge Trophy". Răzvan nu va fi însă la Botoşani, selecţionerul fiind în Franţa pentru a spiona azi lanterna grupei, Luxemburg.  

Selecţionerul Emil Săndoi speră ca elevii săi să concretizeze din plin astăzi şansa pe care o au: "Pentru mine e o bucurie ca orice jucător de la tineret să facă saltul la prima reprezentativă. De fapt, ăsta este scopul principal al acestei echipe".

"În cel mult jumătate de an, 4-5 jucători din actuala echipă de tineret vor face pasul la echipa mare. Gardoş, Bicfalvi, Torje, Alexe, toţi au valoare!"
Eugen Trică, fost internaţional

"Prin prezenţa la turneul final din 1998, mulţi dintre noi au făcut mai uşor trecerea către prima echipă! Sînt sigur că la fel se va întîmpla şi acum!"
Iulian Miu, fost internaţional

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (22)
filozoful
filozoful  •  12 Octombrie 2010, 17:32

...a demonstrat contrariul...0-0

paul95fcdb
paul95fcdb  •  12 Octombrie 2010, 12:16

FORZA BAIETII!!!...sper ca peste 2-3 ani sa fiti jucatori de la baza la echipa mare si sa ne calificam la toate turneele de akm inainte..sa uitam de generatia asta de ratatzi...pakt ca e asa devreme meciul si multi nu vor putea sa il urmareasca printre care si eu :((

alpin
alpin  •  12 Octombrie 2010, 10:19

@steagu_ro:"Te intereseaza ceva din vestiarul Stelei?" Nu, nu ma intereseaza nimic din vestiarul Stelei. Dar, ma intereseaza daca la vestiarul OASPETILOR de la stadionul Stelei mai exista un perete fals, in spatele caruia era o camera de luat vederi si cateva microfoane!!! Se poate afla asta?!?

Vezi toate comentariile (22)
Comentează