FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Torje, declarații incendiare: "Să vă spun ce ne-a pus Daum să facem înainte de Muntenegru și cum ne-a eliminat pe rând de la națională! Mi-a interzis să mai vorbesc"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 septembrie 2017 21:16

Gabi Torje s-a integrat bine la Karabukspor, dar nu a fost suficient pentru Christoph Daum. Mijlocașul a lipsit de la meciurile cu Armenia și Muntenegru și explică de ce crede că selecționerul a luat unele decizii neașteptate. 

”Lui Daum nu i-au plăcut jucătorii cu personalitate, cei care au mereu un cuvânt de spus, nu mă refer la personalitate sportivă, mă refer la cei care mai vorbesc cât de cât.

Adică, dacă-ți mai place să faci o glumă, să mai vorbești la un antrenament, nu e bine. Lui nu i-au plăcut genul ăsta de jucători și i-a eliminat pe rând. Voia jucători care nu zic nimic, care țin capul plecat, să fie liniște în vestiar, să nu vorbească nimeni și să trăim după reguli după care nu am trăit până acum.

La un moment dat, ne-a dat jos din autocar să tragem un autocar. Câte 5, apoi toată lumea. Am zis la un moment dat: "da', ce domne', suntem copii de 5 ani să facem astea, să tragem de autocare, astea se fac la grădiniță". Nu mi-a zis mie nimic atunci, ci unui coleg, chiar înaintea primului meci cu Muntenegru, cu o zi înainte. «Vorbeste cu el să nu mai vorbească atât de mult, că nu mai vine aici!». Și de atunci am fost sigur că nu voi mai fi convocat!

Și la Victor Pițurcă atmosfera era bună, deși poate din afară se vedea altceva. Ați văzut cu nea Piți un jucător care să spună că nu mai vrea la națională, în afară de Radu Ștefan? Sau să plece supărat sau să iasă la declarații după meci că trebuie să facem ceva că nu e posibil să fim făcuți într-un fel sau altul? Nu ați văzut niciodată, chiar dacă lumea spunea că nea Piți ne ținea din scurt.

Da, ne ținea din scurt, dar când era vorba de glumă era alături de noi și aveam rezultate. Dintr-o grupă mult mai grea, cu aceiași jucători aproape, am ajuns la barajul cu Grecia și am sperat că putem întoarce rezultatul și ne-am calificat la Euro. Cu aceeași jucători, în principiu, pentru că au mai venit câțiva tineri. Și acum terminăm pe 4, dacă nu mai rău și spunem că nu avem jucători.

Am pierdut o calificare de o manieră categorică. Dacă o pierdeam în Danemarca, poate lumea mai înțelegea și spune că s-a făcut o întinerire și că asta este și că avem șanse pentru Euro 2020, a spus Torje la TV Digi Sport.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (53)
1694034334149732
Florin Gugulica  •  08 Septembrie 2017, 11:19

La națională trebuie concentrare dacă faci glume stai acasă sau poate ca domnul Torje are acelasi nivel ca Mesi sau Hagi

gigelos
gigelos  •  07 Septembrie 2017, 17:16

V-a citit neamtul cat de *** sunteti ,d-aia v-a dat teme de gradinita .Bine *** ca nu v-a pus sa faceti ceva citiri , dictari , socoteli , betisoare ... o bagati pe maneca , cocalarilor

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

khal_37
khal_37  •  07 Septembrie 2017, 11:25

Radu Stefan valoreaza cat toti torjii din lume.

Vezi toate comentariile (53)
Comentează