FOTBAL  »  NATIONALA  »  ISRAEL - ROMÂNIA

FOTO Îl mai ții minte? Fostul internațional israelian din Liga 1 a prefațat meciul cu România: „Nu ar trebui să fie o problemă”

Toto Tamuz (35 de ani), fostul internațional israelian care a jucat la Petrolul, a prefațat meciul Israel - România, care ne poate trimite la EURO 2024/ foto: Arhivă GSP +11   FOTO
Toto Tamuz (35 de ani), fostul internațional israelian care a jucat la Petrolul, a prefațat meciul Israel - România, care ne poate trimite la EURO 2024/ foto: Arhivă GSP

Articol de - Publicat joi, 16 noiembrie 2023 11:11 / Actualizat joi, 16 noiembrie 2023 12:00

Toto Tamuz (35 de ani), fostul internațional israelian care a jucat la Petrolul, a prefațat meciul Israel - România, care ne poate trimite la EURO 2024. „Tricolorii” au nevoie să obțină minim un egal pe Pancho Arena din Felcsut (Ungaria).

  • Israel - România are loc sâmbătă, de la ora 21:45. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Prima TV

Tamuz a adunat de-a lungul carierei 10 meciuri pentru naționala din Israel, reușind să marcheze două goluri. A jucat și în Liga 1, la Petrolul, între februarie 2014 și februarie 2016. A revenit la Ploiești în 2018, iar un an mai târziu s-a retras.

FOTO: Imago Images
FOTO: Arhivă GSP
FOTO: Arhivă GSP
FOTO: Arhivă GSP
FOTO: Arhivă GSP
+7 FOTO

Toto Tamuz a prefațat Israel - România: „Avem un lot mare, nu ar trebui să fie o problemă. Fotbalul nu mai e așa important”

Tamuz a analizat șansele Israelului cu România și crede că o ratare a calificării nu ar fi o dramă pentru israelieni, în contextul războiului cu Palestina.

Stelea, discurs exploziv înainte de Israel - România: „Suntem sub ei, nu ne respectă nimeni. Mi-ar plăcea să spun lucruri frumoase, dar...”
Israel - România
Stelea, discurs exploziv înainte de Israel - România: „Suntem sub ei, nu ne respectă nimeni. Mi-ar plăcea să spun lucruri frumoase, dar...”

„Fotbalul nu e aşa important după teroarea care s-a întâmplat. E o situaţie foarte dureroasă pentru întreaga ţară. A fost o mare traumă şi un mare şoc pentru toată lumea. E greu să te concentrezi în astfel de meciuri când toată naţiunea suferă.

În fotbal, și dacă nu te antrenezi o săptămână iţi afectează starea fizică. Dar nu ar trebui să fie o problemă fizică la națională. E un lot mare convocat de Israel aşa că selecționerul va putea să împartă minutele între jucători.

Cred în Israel, cred că vor scoate rezultate bune în aceste două meciuri şi ne vom califica”, a declarat Toto Tamuz, potrivit Orange Sport. Israel mai are meci cu Andorra după ce joacă cu noi. Ar fi decisiv doar în cazul unei victorii cu România.

VIDEO. Toate detaliile înainte de Israel - România

Citește și:

Reacții dure și în Elveția: „Din cauza acestor domni, trebuie să strângem din fund. Cea mai proastă campanie!”
ISRAEL - ELVEȚIA 1-1
Reacții dure și în Elveția: „Din cauza acestor domni, trebuie să strângem din fund. Cea mai proastă campanie!”
Cine transmite la TV Israel - România, meciul care ne poate duce la EURO 2024, și cine comentează partida
ISRAEL - ROMÂNIA
Cine transmite la TV Israel - România, meciul care ne poate duce la EURO 2024, și cine comentează partida

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (2)
ovis
ovis  •  16 Noiembrie 2023, 18:26

Amuzanta si trista totodata,comparatia meciului cu Danemarca din '89.Danezii aveau o echipa de top,campioana europeana peste doar 3 ani.Iar noi,aveam selectioner pe cel mai mare antrenor roman si cel mai tare mijloc din istorie-Hagi,Lupu,Sabau,Rotariu-.

fairplay
fairplay  •  16 Noiembrie 2023, 12:52

Oameni buni, pe cine a bătut Israelul în grupă? Doar pe Belarus de două ori de fiecare dată în prelungiri şi pe Andorra o singură dată. De ce să ne fie frică de ei?! Nu cred că va fi un meci pe contre, ci unul mai degrabă tacticizat. Frumos ar fi să jucăm la victorie şi să ne impunem stilul de joc. Chiar dacă vom lua un gol rapid, tot putem câştiga partida. Aşa am bătut Danemarca în 1989!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close