FOTBAL  »  NATIONALA  »  CĂSĂTORIE

Ultima noapte de burlăcie

Articol de - Publicat duminica, 06 iulie 2008 00:00

Chivu a organizat vineri, alături de prieteni, petrecerea burlacilor, la “Casa di David” şi la clubul Fratelli.

Cristi Chivu se cunună astăzi cu Ade­lina, după ce joi au de­ve­nit soţ şi soţie la Starea Civilă. V­i­neri seara, jucătorul lui Inter a a­vut petrecerea burlacilor. Fără fe­mei, cum se obişnuieşte, ci doar în compania prietenilor şi a naşului Vic­tor Becali.

Seara a început la restaurantul Casa di David, de pe malul lacului He­răstrău. Chivu a fost însoţit de Lobonţ, Gică Craioveanu, Vir­­gil Ian­ţu, Vlad Enăchescu, Marius Kalmar şi Victor Becali. Au petrecut cî­teva ore, iar după ce au mîncat, au de­cis să treacă de partea cealaltă a la­­cului, în Floreasca, la clubul Fra­telli.

DJ Chivu
Aici, viitorul mire s-a dez­lăn­ţu­it! A dansat, iar la un moment dat a tre­cut la platane ca disc-jockey şi chiar a cîntat la microfon. Vigilentă, Ade­lina l-a ţinut în priză, sunîndu-l des­tul de des pe telefonul mobil. “Stai, lasă-mă un pic, acum sînt DJ”, a fost auzit la un mo­ment dat că­pi­tanul echipei na­ţio­nale răs­pun­zîndu-i rîzînd doamnei Chivu. La un moment dat, Cristi a cedat microfonul celebrilor rockeri de la Guns N’Roses, aflaţi în trecere prin Bucureşti şi pe la Fratelli, care au susţinut un mic recital.

Cadou: o mulatră
“A fost cea mai reuşită pe­tre­cere a burlacilor la care am par­ticipat în ultima vreme! Dar fără fe­mei, nu era cazul”, au căzut de acord prietenii lui Chivu. Inexact: vii­torul mire avea să primească la un moment dat în dar o fată. Şi de­loc banală, ci o exotică mulatră! Din păcate, era doar o statuetă, pe care i-a făcut-o cadou vedeta TV Radu Moraru.

Vine doctorul care l-a operat
Ieri seară urma să ajungă la Bucureşti doctorul Francesco Benatto (foto), cel care l-a operat pe Cristi în urmă cu două săptămîni la clinica San Matteo de lîngă Milano. Medicul, care este şi invitat la nuntă, îi va scoate astăzi firele lui Cristi, astfel încît celebrul vals al miresei va putea fi executat, ce-i drept, cu un pic de atenţie.

Nuntă fără Naşu’
Mircea Sandu este unul dintre absenţii de marcă de la nunta care va avea loc astăzi la Palatul Ştirbei. Preşedintele FRF a fost invitat, dar a dezvăluit unor apropiaţi că, deşi îi pare extrem de rău, nu va veni. Mo­tivul? Tensiunile din ul­tima perioadă cu clanul Becali. Care va avea măcar un reprezentant la nun­tă, naşul cuplului fiind Victor Becali.

Declaraţia zilei: Victor Becali, impresar FIFA

“A fost o seară reuşită, dar fără fetiţe, că nu se cade! Eu nu o iau ca pe o petrecere a burlacilor, noi, la machedoni, nu avem aşa ceva”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
 •  19 Iulie 2008, 23:03

Guns'N Roses ??? daca cisteste Ioanitioaia articolul, nu cred ca va mai prinde ziua de maine la redactie...cum puteti scrie asemenea prostii ??? RUSINEEEE Radu Oprişan si Marius Mărgărit

 •  06 Iulie 2008, 07:44

M>Sandu vine la nunta lui Chivu sau la cea a lui Becali.Este un marlan si jumatate pentru ca il desconsidera pe capitanul nationalei.Daca nu are bani de dar sa spuna si vom face o cheta.Sau Cristi nu face parte din mafia lui Sandu de le FRF?

 •  06 Iulie 2008, 03:19

Al dreaq boshorog. Vrea fetitze :))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează