FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - FINLANDA, JOI, 8 OCTOMBRIE, 21:45, TVR 1, GSP.RO

Ultima oră » Informația GSP confirmată de Metrorex: Se prelungește programul la metrou în ziua meciului România - Finlanda!

Articol de - Publicat miercuri, 07 octombrie 2015 12:23

Metrorex a hotărît ca programul metroului în ziua meciului România - Finlanda să fie prelungit, așa cum GSP a anunțat în premieră.

16:00

UPDATE: Metrorex a emis un comunicat de presă și a confirmat că programul de la metrou se va prelungi în ziua meciului România - Finlanda.

"Ministerul Transporturilor şi Metrorex vin în sprijinul publicului participant la meciul de fotbal dintre echipa naţională a României şi cea a Finlandei, care se va desfăşura pe stadionul "Arena Naţională" şi anunţă că joi, 8 octombrie 2015, trenurile de metrou vor circula după un program prelungit cu două ore.

Ultimele trenuri de metrou vor pleca de la staţiile capăt de magistrală la ora 00:45 pe liniile M1, M2, M3 şi M4. Intervalul de circulaţie va fi de aproximativ 10-12 minute", se anunță în comunicat.

Cei de la Metrorex au trecut pînă la urmă peste hotărîrea din Consiliul de Administrație care ar fi împiedicat prelungirea programului, așa cum se vehicula în această dimineață. 

Urmează acum ca Metrorex să facă un anunț oficial.  Potrivit informațiilor, programul la metrou se va prelungi și la meciurile din Cupa României și Supercupa României

FRF a fost înștiințată luni seara că meciul România - Finlanda se poate juca cu spectatori, iar marți dimineață a anunțat că a făcut demersurile pentru prelungirea programului la metrou.

Dacă programul de la metrou nu se va prelungi, fanii vor fi în aceeași situație precum cea de la meciul România - Grecia. Atunci au fost nevoiți să se întoarcă acasă pe jos sau cu taxiul pentru că la metrou era închis, chiar dacă FRF a anunțat că programul Metrorex se va prelungi.

Pînă în acest moment, aproximativ 40.000 de bilete au fost vîndute pentru meciul România - Finlanda. Meciul se va juca joi, 8 octombrie, de la ora 21:45, în direct pe TVR 1 și liveTEXT pe GSP.RO.

CALCULELE CALIFICĂRII

România va juca pe 8 și 11 octombrie ultimele meciuri din preliminariile EURO 2016, cu Finlanda și Insulele Feroe. Iată mai jos programul + toate calculele calificării. 

8 octombrie
România - Finlanda
Ungaria - Insulele Feroe
Irlanda de Nord - Grecia

11 octombrie
Insulele Feroe - România
Finlanda - Irlanda de Nord
Grecia - Ungaria

 CLASAMENT

1. Irlanda de Nord 17p
2. România 16p
3. Ungaria 13p
4. Finlanda 10p
5. Ins. Feroe 6p
6. Grecia 3p

CUM NE CALIFICĂM:

Batem în ambele meciuri sau scoatem 4 puncte din cele două partide şi avem locul la Euro 2016.

SAU

Dacă ungurii pierd una dintre partide, cum ar fi în ultima etapă, cu Grecia, ne mai trebuie un singur punct!

CUM NE CALIFICĂM DIN ETAPA URMĂTOARE:

Batem Finlanda, iar Ungaria se încurcă acasă cu Feroe. Puţin probabil, totuşi. Aşa că totul se va decide, probabil, în ultima etapă, în Feroe.

CUM PIERDEM CALIFICAREA:

Cel mai plauzibil scenariu negru ar fi să terminăm la egalitate de puncte cu maghiarii. Se poate întîmpla asta dacă pierdem un meci, învingem în celălalt, iar ungurii scot 6 puncte.

NE CALIFICĂM LA EGALITATE!

În cazul în care România învinge într-un singur meci, Irlanda de Nord face două egaluri pînă la sfîrşit, iar Ungaria bate tot, tripleta va încheia grupa cu 19 puncte. Puţin plauzibil, totuşi. Se face un clasament în trei, iar noi sîntem avantajaţi:

1. România 6p
2. Irl. de Nord 5p
3. Ungaria 3p

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (42)
talpaiadului
talpaiadului  •  08 Octombrie 2015, 01:05
Postat de utraian pe 07 Octombrie 2015, 17:27

ce sa va fac eu saraciilor daca Ungaria nu are echipa buna la fotbal? vreti mila? Am mai zis, daca o sa meritati voi fi primul care va felicita! Deocamdata varza! La meciul Irlanda de Nord - Ungaria am adormit

Si te-ai trezit la Romania-Grecia, ca ala a fost super-palpitant...

ion_ciobanu
ion_ciobanu  •  07 Octombrie 2015, 21:38
Postat de jullien_alphonse pe 07 Octombrie 2015, 21:09

1. GSP a început să-şi merite banii. La 15 sept. a început clasa zero - PE Abecedarul porno al fanilor. 2. @ion_ciobanu "de ce se joacă la Bucureşti? La Cluj ce avea? La Ploieşti? Piatra-Neamţ, de ce nu?" - Io zic: ...mai bine la Sulina sau la Dorohoi, şi n-ai nevoie de metro/tramvai. inva

Stadioanele alea fac cu brio faţă unui meci cu Finlanda, mai pleacă din *** puţin, România nu se limitează la Bucureşti şi Sectorul Agricol Ilfov. Ironia care se vroia postarea ta nu produce nici grimase. Progresul implică schimbare!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ion_ciobanu
ion_ciobanu  •  07 Octombrie 2015, 21:31
Postat de utraian pe 07 Octombrie 2015, 17:33

cand aude Paskany ca ai scris ungaria fara majuscula, s-a dus alocatia

Nu are nevoie să dea bani la postaci, se găsesc destui să-l satisfacă gratis poftele bălnăvicioase. Îi vedem postând şi aici, ne provoacă greaţă şi ar trebui ignoraţi. În mod suspect, la meciuri nu reuşeşte să strângă decât vreo câţiva gură-cască şi li se ard boxele meci de meci, la câte aplauze şi scandări difuzează. Oricâţi bani ar băga, nu va ajunge niciodată la nivelul echipei Clujului, U! Ce legătură are cu meciul cu Finlanda? Are, că "studenţii" clujeni mereu încurajează Naţionala şi au o galerie inimoasă!

Vezi toate comentariile (42)
Comentează