FOTBAL  »  NATIONALA  »  UNGARIA U19 - ROMÂNIA U19

VIDEO Naționala U19 a României a învins-o pe Ungaria, cu fiul noului selecționer printre titulari

Naționala U19 a României a învins, în această seară, scor 3-2, reprezentativa similară a Ungariei, într-o partidă amicală jucată la Telki, în Ungaria. 
Foto: frf.ro
Naționala U19 a României a învins, în această seară, scor 3-2, reprezentativa similară a Ungariei, într-o partidă amicală jucată la Telki, în Ungaria. Foto: frf.ro

Articol de - Publicat miercuri, 23 august 2023 20:27 / Actualizat miercuri, 23 august 2023 22:21

Naționala U19 a României a învins, în această seară, scor 3-2, reprezentativa similară a Ungariei, într-o partidă amicală jucată la Telki, în Ungaria. 

Naționala U19 a României a schimbat selecționerul, Alexandru Pelici fiind înlocuit cu Adrian Dulcea. 

La debutul pe banca naționalei, Dulcea a obținut și primul succes, 3-2 în fața reprezentativei similare a Ungariei. 

S-a aflat după 4 decenii » Mircea Geoană a dezvăluit ce i-a spus atunci Hagi: „Vă dau acum din casă și sper ca Gică să nu se supere pe mine”
PRIETENII LUI OVIDIU
S-a aflat după 4 decenii » Mircea Geoană a dezvăluit ce i-a spus atunci Hagi: „Vă dau acum din casă și sper ca Gică să nu se supere pe mine”

Naționala U19 a României a învins reprezentativa similară a Ungariei, într-un meci amical disputat la Telki 

Maghiarii au deschis scorul în minutul 13, prin fundașul Andras Bukovics. El l-a învins pe Răfăilă cu un șut plasat, cu piciorul stâng, de la 13 metri. Elevii lui Adrian Dulcea au egalat la numai 4 minute distanță, prin Mario Tudose, fundașul celor de la FC Argeș. Acesta a reluat cu capul, din 5 metri, o centrare venită din banda stângă de la Rădulescu. 

Naționala României a intrat în avantaj la cabine, grației golului lui Alexandru Stan, care a finalizat, cu capul, în minutul 38, o centrare a lui Aioanei. 

La numai 9 minute de la reluarea jocului, ungurii au egalat prin Istvan Atrok, mijlocașul ofensiv al lu Honved Budapesta. El a fost lansat perfect în adâncime, a profitat de naivitatea defensivei României și l-a învins pe Frânculescu cu un șut plasat, de la 9 metri. 

Scorul final a fost stabilit de Mario Aioanei. Fundașul împrumutat de Farul Constanța la Unirea Slobozia a „închis” tabela cu reușita lui din minutul 81, după ce a profitat de gafa portarului maghiar, care a respins balonul în față. 

Dulcea jr, titular în formula lui Dulcea sr

Fiul selecționerului, Patrick Dulcea, a fost promovat de la lotul U18 și a intrat titular la debutul tatălui său pe banca reprezentativei U19, pe postul de inter stânga. El joacă în Liga 2, la FC Argeș, începând din această vară, fiind împrumutat de la Farul. 

România U19 a evoluat în următoarea formulă: 1. Răfăilă (12. Frânculescu 46’) – 2. Aioanei, 19. Jalade (5. Bădescu 66’), 4. Tudose, 8. Vînău (22. Iurasciuc 87’) – 15. Cibi, 6. Gogescu (3. Geană 66’), 10. Dulcea – 16. Rădulescu, 9. Stan (17. Rotund 46’), 7. Burcea (11. Spătaru 59’).

Lotul convocat pentru amicalul României U19 cu Ungaria

  • Portari: Adrian Frânculescu (CSA Steaua București), Vlad Răfăilă (Dunărea Călărași)
  • Fundași: Mario Geană (Unirea Dej), Mario Aioanei (Unirea Slobozia), Mario Tudose (Campionii FC Argeș), Robert Jalade (Sevilla FC / Spania), Darius Iurasciuc (UTA Arad), Robert Bădescu (FC Rapid 1923)
  • Mijlocași: Cosmin Costea (CSM Alexandria), George Gogescu (FCSB), Fabiano Cibi (CSC Dumbrăvița), Patrick Dulcea (Campionii FC Argeș), Eric Vînău (CSC 1599 Șelimbăr), Dan Spătaru (Kids Tâmpa Brașov), Andreas Burcea (Concordia Chiajna), Mihnea Rădulescu (ACS Petrolul 52)
  • Atacanți: Alexandru Stan (FC Rapid 1923), Raul Rotund (CSC 1599 Șelimbăr)

VIDEO. Meciul complet dintre Ungaria U19 și România U19

Citește și: 

Hermannstadt l-a vândut pe Karlo Letica » Suma în schimbul căreia s-a făcut mutarea și cine vine în locul croatului

Dan Alexa știe ce lipsește la Rapid: „E vital”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
Misu1950
Misu1950  •  24 August 2023, 14:53

Nici unul de la Hagi?!??

parachioara5
parachioara5  •  24 August 2023, 08:19
Postat de brentford pe 24 August 2023, 00:24

Tu esti,Ionescule? :))) Intreb de curiozitate…

...sigur ca eu sunt ...mi au banat celalalt cont pana m am saturat ...si acum scriu mai retinut

brentford
brentford  •  24 August 2023, 00:24
Postat de parachioara5 pe 23 August 2023, 22:47

...uite asa mergem pe zapada calare pe iepure ...

Tu esti,Ionescule? :))) Intreb de curiozitate…

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close