FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - UNGARIA, SÎMBĂTĂ, 11 OCTOMBRIE, 19:00, TVR 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Ungurii se bucură de problemele lui Victor Piţurcă: ”Apărătorii lor n-au meciuri în picioare sau sînt accidentaţi”

Articol de - Publicat miercuri, 01 octombrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 01 octombrie 2014 13:20

Cotidianul Nemzetisport a analizat ieri dificultăţile cu care se confruntă naţionala noastră înaintea întîlnirii din preliminarii, programată pe 11 octombrie


Decizia Guvernului elen de a suspenda etapa de campionat din weekend, urmare a decesului unui suporter, le-a picat cum nu se putea mai bine maghiarilor. Cotidianul Nemzetisport a remarcat prompt că, astfel, "tricolorii" din Grecia convocaţi pentru "şocul" cu Ungaria, din 11 octombrie, vor veni la lot "fără să fi evoluat la echipele de club".

Fundaşii Răzvan Raţ (PAOK) şi Dorin Goian (Asteras) se adaugă, potrivit analizei făcute de Nemzeti, altor jucători cu probleme: "Costin Lazăr n-are echipă, Florin Gardoş, Vlad Chiricheş şi Pantilimon joacă puţin sau deloc în Anglia, la fel Tătăruşanu în Italia. Iar Gabriel Tamaş şi-a rupt ligamentele încrucişate şi a ieşit din calcule. E cea mai mare pierdere".

Concluzia ziarului maghiar: "Situaţia în tabăra românilor e departe de a fi ideală. Problemele din apărarea lor fac să crească şansele noastre la Bucureşti".


14 zile între viaţă şi moarte
Decizia care-i scoate din circuit pe Raţ şi pe Goian a fost luată de viceministrul grec al Culturii şi Sporturilor, Giannis Andrianos. Totul în semn de respect pentru Kostas Katsoulis, suporterul lui Ethnikos decedat luni într-un spital din Atena. Bătut într-o încăierare cu susţinătorii lui Irodotos, Katsoulis, 46 de ani, se zbătuse între viaţă şi moarte timp de 14 zile.

Grupa F

1. Finlanda 3p
2. Irlanda de Nord 3p
3. România 3p
4. Insulele Feroe 0p
5. Grecia 0p
6. Ungaria 0p

Meciurile care urmează:

11 octombrie
România - Ungaria
Finlanda - Grecia
Irlanda de Nord - Insulele Feroe

14 octombrie
Finlanda - România
Insulele Feroe - Ungaria
Grecia - Irlanda de Nord

Click aici pentru mai multe detalii!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
ronymincu
ronymincu  •  01 Octombrie 2014, 15:45

Romania are un lot superior Ungariei indiferent de lipsurile unor jucatori din echipa lui Piturca. Vom defila fara drept de apel in fata ungurilor si tare ma tem ca nu vor castiga nici in insule, pe 14 Octombrie. HAI ROMANIA!

secundul
secundul  •  01 Octombrie 2014, 15:30

Chiriches, Gardos, Rat, probabil ca pe dreapta va veni Papp. Vai de curul maghiarilor, pai astia alearga in spate cu jucatorii lor si daca stau pe bara 2-3 luni! :))

playmaker
playmaker  •  01 Octombrie 2014, 13:25

Asta e adevarul.. la noi important e sa prinzi transferu afara nu conteaza ca dupa aia joaca 20 de meciuri in 2 ani, isi iau servetele si sterg bine banca de rezerve sau scaunu din tribuna.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează