FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

UPDATE Declarațiile lui Florin Andone la revenirea în țară! Atacantul Cordobei va merge marți la INMS alături de ceilalți jucători

Articol de - Publicat luni, 30 mai 2016 17:25

Florin Andone a ajuns în urmă cu câteva minute în țară, iar mâine va efectua vizita medicală la INMS alături de restul jucătorilor care au mers în Italia.

Fotbalistul celor de la Cordoba va fi sigur printre jucătorii care merg la EURO 2016, chiar dacă nu a fost la Saint Vincent.

Forma excelentă a atacantului nu l-a lăsat pasiv pe Anghel Iordănescu, iar cele 21 de goluri înscrise în ultimul sezon l-au convins că trebuie să fie printre tricolori.

"Dacă o să fiu convocat pentru turneul din Franța, vă dați seama că pentru mine ar fi un vis. Nu știu ce să spun, sunt fără cuvinte, numai să mă antrenez, să fiu băiat cuminte, să îmi văd de treaba mea, să fiu la dispoziția colegilor mei și la dispoziția domnului antrenor.

Nu trebuie să ne facem griji după aceste două rezultate, sunt niște meciuri de pregătire, sunt sigur că la meciul cu Franța va fi cu totul și cu totul altceva. Eu nu dau importanță acestor două meciuri", a declarat Andone la revenirea în țară, conform Dolce Sport.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează