FOTBAL  »  NATIONALA  »  VIZITA MEDICALĂ

UPDATE / FOTO ”Tricolorii”, extenuați după cele 4 ore în care au stat la INMS: "Nu mai putem, suntem obosiți"

Foto: Cristi Preda +16   FOTO
Foto: Cristi Preda

Articol de , - Publicat marti, 31 mai 2016 09:45

Naționala de fotbal a României face în aceste momente vizita medicală pentru EURO la Institutul Național de Medicină Sportivă din Capitală. Înaintea cantonamentului din Italia, ”tricolorii” au mai trecut o dată pe la INMS.

UPDATE

Denis Alibec s-a arătat extenuat după cele peste 4 ore în care a stat la INMS: "Am stat 4 ore, nu mai putem, suntem obosiți, dar asta e, trebuia să o facem și pe asta. Cât despre Euro, oricare dintre noi vrea să fie acolo, așa că așteptăm cu nerbădare să vedem ce se va întâmpla".

UPDATE 

Iordănescu i-a cerut lui Alibec să facă azi un control suplimentar la mâna stângă. Doctorii au comunicat azi că fractura încă nu e consolidată.

Știre inițială: 

Primul ajuns la sediul INMS a fost veteranul Răzvan Raț. Noutatea din lotul lui Iordănescu a fost apariția lui Florin Andone, care a ajuns la INMS cu taxiul de la Mogoșoaia și s-a arătat șocat de traficul din București.

Atacantul celor de la Cordoba a fost selecționat pentru cantonamentul din Italia, însă n-a putut ajunge pentru că a avut meciuri la echipa de club.

"Am emoții, întotdeauna mi se întâmplă așa când trebuie să dau sânge" Florin Andone

Printre "tricolorii" care și-au mai făcut apariția la INMS se numără și Claudiu Keșeru, Denis Alibec, Gabriel Torje, Vlad Chiricheș și urmează să vină și restul jucătorilor.

Anghel Iordănescu va anunța astăzi lotul de 23 care va face deplasarea în Franța pentru Campionatul European, însă doar după ce va primi rezultatele medicale. România este în Grupa A alături de țara gazdă, Elveția și Albania. Pe 10 iunie e primul meci, cu Franța, de la ora 22:00. 

Selecționerul a cerut investigații suplimentare pentru mâna lui Alibec, iar pentru întregul lot a cerut să se facă analize atente la inimă.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (24)
1745flo
1745flo  •  01 Iunie 2016, 00:46

Altii muncesc 8 ore pe zi pe un salariu de mizerie in comparatie cu pacalicii astia si nu se mai lamenteaza atata! Dar asta inseamna sa fi vedeta, obosesti repede, ai ifose multe si scoala putina!

mvradulescu
mvradulescu  •  31 Mai 2016, 20:19
Postat de malmo pe 31 Mai 2016, 15:38

Prezicere!!! Euro 2016 v-a insemna probabil un cosmar, o catastrofa ptr intreg lotul ptr FRF mai ales . O bubå cu puroi se va sparge. Deceptie crunta in randul suporterilor romani urmata de o mare furie. Un fotbal ajuns in agonie. Asta-i tot ce ne poate oferi noul staf al FRF. Dar si multe capete vor cadea. Incepand de sus. Si cand te gandesti ca totul pleaca de la o mentalitate invechita, impamantenita. Sa speram ca macar dupa asta va urma detocsificarea. Imperios necesara la echipa nationala.

Stimabile, e de admirat „optimismul” pe care îl afișați ! Chiar dacă ar fi așa cum spuneți, tot mai „sănătos” era dacă vă „înghițeați” vorbulițele ! Aș fi încântat dacă v-ați turna o găleată cu mizerii în cap în cazul că tricolorii vor demonstra că „bateți câmpii” cu, ori fără grație !

1495745560688479
Legionarul Rapid  •  31 Mai 2016, 18:41

De ce noi romanii trebuie sa avem mereu scuze ? Cu ce mentalitate ne crestem copiii ? Cu mentalitatea milogului de pe margine care se roaga de *** de antrenor ,, Hai te rog eu sal bagi si pe fiumeu,, In plic sunt 100 de euro s-au in portbagaj o sticla de ceva bun. De ce oare le este frica romanilor sa vorbeasca pe sleau cand stie toata lumea cat de corupta aceasta tara ? Domnule Tolontan , pe cand niste dezvaluiri despre coruptia din sportul JUVENIL si coruptia din selectiile facute in toate sporturile la nivel de Nationala in orice sport ? Domnule Tolontan va dati seama ca puteti deveni EROU al Romaniei prin dezvaluirile dumneavoastra pe care oamenii de rand nu au curaj sa le dezvaluie deoarece se lovesc de aceste probleme zi de zi ? Hai domnule Tolontan pentru ca fara ajutorul PRESEI Romania incet , incet va fi o defuncta a Europei . Hai sa incercam sa salvam Romania STRAMOSILOR nostri si sa o lasam copiilor nostri macar cum am luato noi .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează