FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

UPDATE Piţurcă negociază cu arabii » Al Ittihad plusează la salariu! GSP îţi dă ultimele detalii

Foto: Raed Krishan +3   FOTO
Foto: Raed Krishan

Articol de , , - Publicat marti, 09 septembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 09 septembrie 2014 21:56

Victor Piţurcă este tot mai aproape de Al Ittihad. Selecţionerul a purtat azi, în biroul preşedintelui FRF, o discuţie finală cu Răzvan Burleanu.

UPDATE 18:25 Tratativele sînt blocate momentan de clauza de reziliere a contractului selecţionerului cu naţionala, aproximativ 1,4 milioane de euro. Totuşi, arabii ar fi plusat la capitolul salariu, crescînd oferta de la 3,5 milioane la 4 milioane de euro.

UPDATE 18:20 Din sursele GSP, Victor Piţurcă nu s-a înţeles cu oficialii lui Al Ittihad, însă pînă la acest moment nu a anunţat oficial conducerea de la Casa Fotbalului. Termenul limită la care selecţionerul trebuie să ofere un răspuns este azi!

UPDATE 17:40
După ce şoferul selecţionerului a dat mai multe ture cu maşina ca să deruteze presa prezentă la intrare şi Piţurcă să poată părăsi hotelul fără să dea nas în nas cu reprezentanţii mass-media, tehnicianul a ieşit, în cele din urmă pe la cazinoul hotelului.

UPDATE 16:45 După ce a plecat de la sediul FRF, Victor Piţurcă a fost depistat de reporterii GSP la hotelul InterContinental, unde urma să aibă negocieri cu reprezentanţii lui Al Ittihad. Piţi şi-a făcut apariţia la hotel la ora 15:00 şi a plecat după 90 de minute.

La discuţii a venit şi ofiţerul de presă al Rapidului, Lucian Ionescu. Se pare că el va face parte din staff-ul lui Piţurcă la arabi.

UPDATE ora 15:48 -
Se pare că selecţionerul şi federalii n-au reuşit să se pună deocamdată de acord asupra clauzei de reziliere pentru ca Piţi să plece la arabi.

Mediafax anunţă că Piţurcă ar trebui să achite drept despăgubire Federaţiei Române de Fotbal, în cazul rezilierii unilaterale a contractului său de muncă, suma de 1,425 milioane de euro. Potrivit contractului încheiat în data de 29 iunie 2011, Piţurcă are un salariu brut lunar de bază de 10.000 de lei şi o indemnizaţie sportivă anuală netă în valoare de 400.000 de euro.

UPDATE ora 15:00 - Site-ul oficial al Federaţiei Române de Fotbal a încercat să clarifice situaţia şi a emis următorul comunicat: "Întîlnirea a avut menirea de a clarifica situaţia la nivelul conducerii tehnice a echipei naţionale, în urma ofertei pe care domnul Victor Piţurcă o are din partea clubului Al-Ittihad.

Federaţia Română de Fotbal doreşte să continue colaborarea cu antrenorul Victor Piţurcă, conform contractului aflat în derulare, în vederea asigurării condiţiilor optime pentru prima reprezentativă în preliminariile Euro 2016."

UPDATE ora 14:54 - Piţurcă a ieşit de la discuţiile cu şeful FRF şi a plecat zîmbitor de la Casa Fotbalului. "Mai sînteţi selecţionerul României?", l-au întîmpinat jurnaliştii. "Eu cred că mai sînt. Vorbiţi cu preşedintele FRF mai bine", a răspuns Piţi.

______________
Selecţionerul naţionalei a sosit la sediul Federaţiei în jurul orei 13:05. Surse GSP susţin că Piţurcă şi-a anunţat colaboratorii în această dimineaţă că afacerea cu arabii este ca şi făcută şi să se pregătească de noua provocare.

Vom reveni cu amănunte!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (179)
alexbibirica1
alexbibirica1  •  09 Septembrie 2014, 22:03

21:50 / Nu mai există nicio şansă ca Victor Piţurcă să antreneze în Arabia Saudită! Anunţul a fost făcut chiar de oficialii clubului Al Ittihad. “Ne-am răzgîndit, s-au întrerupt negocierile, ne reorientăm pentru că Victor Piţurcă are clauza prea mare. Nu-l mai vrem pe Victor Piţurcă, s-a terminat! Cu el ne înţelesem, dar cînd am venit pentru discuţiile finale ne-a spus că trebuie să achităm aproximativ un milion de euro la Federaţie. Problema nu au fost banii, ci faptul că voiam ca totul să fie clar de la început. Antrenorul nu ne-a spus la început despre clauza pe care o are în contract. Nu ne aşteptam la aşa ceva, a fost o surpriză”, Ibrahim Al Balwi, preşedinte Al Ittihad !

alexbibirica1
alexbibirica1  •  09 Septembrie 2014, 21:57

presedintele clubului arab,a anuntat acum 2 minute la postul de televiziune prost punct ro,ca s-au sistat negocierile pentru ca cei din arabia nu stiau de clauza care ar fi trebui sa fie platita, catre FRF ... piturca victor va ramane in continuare,pana la incheierea actualului contract al sau, la nationala ! puteti sa incheiati acest articol !

conasu_boeru
conasu_boeru  •  09 Septembrie 2014, 21:52

NU MAI NEGOCIAZA NIMIC ! PITURCA RAMANE ANTRENORUL NATIONALEI !

Vezi toate comentariile (179)
Comentează