FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Vedeta "naţionalei" se scuză indirect în faţa lui Chivu » Mutu: "Are dreptate, am greşit!"

Articol de - Publicat miercuri, 04 iulie 2012 00:00 / Actualizat marti, 03 iulie 2012 22:54

"Briliantul" a terminat vacanţa petrecută cu familia în SUA şi s-a întors deja în Italia pentru a-şi rezolva situaţia pentru sezonul următor.

Vestea legată de intenţia lui Chivu de revenire la echipa naţională nu l-a surprins: "M-aş bucura să-l avem din nou pe Cristi alături de noi la lot. Ştie foarte bine că-l apreciez ca om şi ca fotbalist. Şoc a fost cînd s-a retras, nu acum, dacă se întoarce. Ar fi normal să îmbrace iar tricoul reprezentativei".

Citeşte şi: Într-un interviu pentru cititorii Gazetei, Chivu deschide uşa revenirii la "naţională" » Mahomed s-a răzgîndit

Citeşte şi: Chivu a rupt tăcerea pentru Gazetă » Află ce i-a reproşat căpitanul echipei naţionale lui Mutu!

Citeşte şi: Cristi Chivu explică de ce a ales să-şi prelungească angajamentul cu Inter şi ce planuri are după finalul carierei: ”M-ar tenta să fiu şeful FRF”

Mutu admite apoi că fostul căpitan al reprezentativei a avut dreptate să fie deranjat de evadarea pusă în practică după 0-5 la Belgrad, în octombrie 2009: "Îl înţeleg pe Cristi, ştiu că am greşit şi mi-a părut rău mai tîrziu. N-a fost simpatic ce am făcut la Belgrad. Aşa am gîndit însă atunci, nu pot să mai întorc timpul! Am reglat problemele şi cu Răzvan Lucescu după aceea. Dar cred că am arătat cine e Mutu atunci cînd am revenit. Am ajuns din nou golgeterul României în doar cîteva partide!".

"Nu cred că Cesena îşi permite să suporte, în Serie B, salariul meu. Aş prefera să continuu în Italia, dar abia acum, după Euro, începe să se mişte mercato. Am propuneri şi din Qatar şi Arabia Saudită, dar am văzut că nea Piţi n-ar vrea să mă mai cheme dacă plec în acea zonă"

34 de goluri a marcat Mutu pentru "tricolori": e doar la o lungime în spatele liderului all-time al golgeterilor României, Gică Hagi

Ce a spus Cristi despre Adi
"Nu m-a deranjat personal ce a făcut Adi după eşecul de la Belgrad, cu acea plecare din cantonament la Novi Sad, neanunţată antrenorului. Ieşirea lui m-a deranjat ca şi consecinţe grave care s-au răsfrînt asupra echipei naţionale"

"Nu s-a pus niciodată problema în termenii «Ori eu, ori Adrian» la lot. Dacă am avut să ne spunem ceva faţă în faţă, am făcut-o şi apoi ne-am strîns mîna"

"Doar fiindcă am apărut alături de Mutu după declanşarea cazului de la Chelsea, cei de la AS Roma mi-au cerut să fac şi eu testul antidoping. Le-am pus pe masă recipientul cu urină şi cîteva fire de păr, după care am plecat dezamăgit"

"Adi mi-a spus direct: «Cristi, dacă nu era vorba despre tine, nu eram de acord să fie altcineva căpitanul României! Dar nu mă opun, fiindcă ai valoare!»"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (36)
realmadrid1985
realmadrid1985  •  04 Iulie 2012, 19:48
Postat de realmadrid1985 pe 04 Iulie 2012, 19:40

cine are ceva cu adi mutu il rog sa isi aminteasca de lucrurile bune pe care le-a facut: cine a invins cehia? cine a fost aproape sa califice romania in sferturi la euro 2008? cine a dat doua goluri danemarcei? a gresit de doua ori dar asta nu ii ia din valoarea fotbalistica. a jucat alaturi jucatori mari si la inter, si la fiorentina si la chelsea. pacat de atitudine. si rio ferdinand s-a drogat dar la manchester united e om de baza, sau era.

sunt de acord cu faptul ca adi mutu nu e un model pentru generatiile de acum. nu e nici un simbol, e un jucator important al romaniei dar cam atat. chivu in schimb poate fi considerat un model, a dat totul la toate echipele la care a jucat.

realmadrid1985
realmadrid1985  •  04 Iulie 2012, 19:40

cine are ceva cu adi mutu il rog sa isi aminteasca de lucrurile bune pe care le-a facut: cine a invins cehia? cine a fost aproape sa califice romania in sferturi la euro 2008? cine a dat doua goluri danemarcei? a gresit de doua ori dar asta nu ii ia din valoarea fotbalistica. a jucat alaturi jucatori mari si la inter, si la fiorentina si la chelsea. pacat de atitudine. si rio ferdinand s-a drogat dar la manchester united e om de baza, sau era.

aleosa
aleosa  •  04 Iulie 2012, 19:17

joaca in Italia, serie A, fara probleme. si la nationala, langa Chivu, nu tanase, chipciu sau alti looseri de tipul asta. astia sunt buni sa-si faca mana cu ei, cum si-a facut-o la C-ta cu alt stelist. iar pe bourceanu si pintilie ala sau cum l-o chema ma-sa, sa-i dea pitin cao in cap. Nu-i nevoie de gurita pentru asta.

Vezi toate comentariile (36)
Comentează