FOTBAL  »  NATIONALA  »  CĂPITANUL "NAŢIONALEI" A PRIMIT UNDĂ VERDE DE LA MEDICI

Veste bună din Italia: Chivu reîncepe azi antrenamentele!

Articol de GSP - Publicat marti, 09 februarie 2010 00:00

Reîntors în Italia după cîteva zile petrecute cu familia la Bucureşti, Cristi Chivu a primit  vestea pe care o aştepta din partea doctorilor: poate reîncepe antrenamentele chiar de azi!

 

Programul lui de recuperare va conţine etape de reabilitare graduală, cu accent pus deocamdată pe factorul fizic. Va trebui să ţină cont însă de o singură interdicţie: nu are voie să lovească mingea cu capul pînă la sfîrşitul lunii februarie, spre a-şi proteja operaţia suferită pe craniu.

 

Potrivit "Gazzetta dello Sport", controlul medical a relevat că perioada post-operatorie decurge în termeni normali şi de acum cheia refacerii complete a lui Chivu stă în factorul psihologic.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
 •  09 Februarie 2010, 14:39
Postat de pe 09 Februarie 2010, 11:30

FFFFFaaaaanntastic. Bravo Chivu

felicitari :) ... aia e o sapca cu Panathinaikos Atena? mijto, vreau si eo:))

 •  09 Februarie 2010, 12:30

Aha...deci iar i-ati suflat lui Chivu in ciorba...asa "aproape mortala" a fost accidentarea,ca in 2 saptamni a inceput antrenamentele...ce-l mai tineti in brate,de a ajuns si asta un arogant si un fitoooosss.....iar la fotbal:un meci de 8,altul de 4,altul de 5..o rupe pe constanta,te poti baza pe el.(asta cand joaca,cand nu e accidentat..)

 •  09 Februarie 2010, 11:31

GG

Vezi toate comentariile (4)
Comentează