FOTBAL  »  NATIONALA  »  IRLANDA DE NORD - ROMÂNIA

IRLANDA DE NORD - ROMÂNIA. Au venit testele de coronavirus » Ce vești au primit jucătorii României înainte de meciul cu Irlanda de Nord

FOTO: https://www.frf.ro/
FOTO: https://www.frf.ro/

Articol de - Publicat luni, 16 noiembrie 2020 12:24 / Actualizat luni, 16 noiembrie 2020 16:19

România se pregătește pentru meciul din Irlanda de Nord, de miercuri, ultimul din acest sezon al Ligii Națiunilor, iar jucătorii au primit vești bune după testele de coronavirus.

  • România - Norvegia, din Liga Națiunilor, a fost anulat după ce nordicii n-au putut pleca din Oslo din cauza coronavirusului.
  • Ultimul meci al României din grupa de Liga Națiunilor se joacă miercuri, de la ora 21:45, în Irlanda de Nord. Partida e liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe ProTV

Cu puțin timp în urmă, siteul oficial FRF a anunțat că au sosit rezultatele ultimului test pentru COVID, făcut ieri, la echipa națională, iar toate rezultatele sunt negative.

Astfel, „tricolorii", care au programat azi un ultim antrenament la Mogoșoaia, pot pleca fără probleme la Belfast, pentru partida de miercuri seară, cu Irlanda de Nord. Decolarea va avea loc azi, în jurul orei 17:30 cu un charter.

Anularea meciului cu Norvegia îi oferă lui Mirel Rădoi, azi, posibilitatea unui antrenament în plus la care va avea la dispoziție toți jucătorii, înainte de plecarea la Belfast. 

Dacă am fi jucat cu nordicii, titularii nu s-ar fi antrenat normal, ci ar fi făcut doar refacerea de după un joc oficial.

Amical caritabil în loc de meciul cu Norvegia

După ce UEFA a anulat meciul cu Norvegia, Mirel Rădoi a decis ca, aseară, "tricolorii" să dispute un joc între ei, în tricourile oficiale, acestea urmând să fie puse la dispoziția celor care fac donații pentru victimele incendiului de la Spitalul Județean Piatra Neamț.

Liga Națiunilor // Match Preview Irlanda de Nord - România

Citește mai multe știri despre naționala României: 

Ultima speranță pentru norvegieni! Vor să câștige la „masa verde” cu România » Când vine decizia UEFA

În așteptarea deciziei UEFA, oficialii FRF acuză: „Sunt interese pentru schimbarea lui Rădoi”

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează