FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - ALBANIA, 3 SEPTEMBRIE, 21:00, TVR 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Victor Becali pledează pentru Mutu » "Să se roage în genunchi?"

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 august 2010 00:00

Victor Becali crede că Răzvan Lucescu va apela la Mutu atunci cînd "va avea cuţitul la os!", dar lasă să se înţeleagă că vîrful Fiorentinei ar putea refuza atunci.

Confesiunea lui Mutu, care a spus că îşi doreşte să revină la echipa naţională, a rămas fără răspuns din partea lui Răzvan Lucescu. Impresarul atacantului de 31 de ani, Victor Becali, e de părere că trebuie ca selecţionerul să clarifice situaţia fotbalistului.

"Declaraţia lui Mutu nu este una nouă. El a spus de a doua zi de ce a plecat la Novi Sad după meciul cu Serbia! Ce să facă dacă Lucescu nu i-a răspuns la telefon? Au trecut zece luni şi nimeni nu l-a băgat în seamă! Să se roage în genunchi să fie iertat?", a spus Becali. Impresarul crede că Lucescu junior va apela, în cele din urmă, la serviciile atacantului de la Fiorentina: "Cred că Răzvan îl va chema pe Mutu, dar doar cînd îi va fi foarte greu. Însă să vedem atunci ce va fi".

Victor Becali îi dă dreptate lui Mircea Sandu, care i-a solicitat tehnicianului "tricolorilor" un verdict clar în cazul Mutu: "Cel mai corect ar fi ca Răzvan să spună exact ce are de gînd în privinţa lui Mutu! Aşa ar fi cel mai corect faţă de suporterii echipei naţionale şi faţă de jucător. Răzvan să-şi asume responsabilitatea deciziilor!".

"De ce francezii au putut să spună cît îi suspendă pe Ribery şi pe Anelka, iar Răzvan nu a dat nici pînă acum un verdict clar în privinţa lui Mutu?"
Victor Becali, impresar

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (11)
henrry
henrry  •  30 August 2010, 18:38

mutu este varza ce sa caute la nationala un invidualist ca el la echipa de club joaca bine pentru bani cind vine la nationala nimic nu face decit sasi dea aere de mare vedeta trogata nusiu ce vedeti in el sa stea la clubul lui si sa lase nationala si pina la urma cu mutu se va face un cuplu inedit surdo-mutu stiti lace ma refer

mario40
mario40  •  20 August 2010, 11:54

ori cu mutu ori fara mutu nu ne calificam si nu batem pe nimeni ptr ca nu avem selectioner.asta de acum e un papagal incapabil!

mario40
mario40  •  20 August 2010, 11:54

ori cu mutu ori fara mutu nu ne calificam si nu batem pe nimeni ptr ca nu avem selectioner.asta de acum e un papagal incapabil!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează