FOTBAL  »  NATIONALA  »  BOSNIA - ROMÂNIA, 26 MARTIE, 20:15, PROTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Victor Hexan, masorul echipei naţionale, e înnebunit după muzică: "Ahmetov m-a pus să-i cînt Besame Mucho"

Victor Hexan îi face un masaj ca la carte lui Darijo Srna. Jadson aşteaptă la rînd
Victor Hexan îi face un masaj ca la carte lui Darijo Srna. Jadson aşteaptă la rînd

Articol de - Publicat miercuri, 23 martie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 23 martie 2011 11:12

În vestiarul lui Şahtior răsună melodiile interpretate de cel căruia "tricolorii" îi spun "Tetea"

Lui Victor Hexan i se zice "Tetea". E masor la Şahtior, dar şi la echipa naţională. "De ce ?". Hexan zîmbeşte şi dezvoltă subiectul. "Păi, la noi, în Ardeal, e fratele mai mare... E şi o vorbă: «Dacă nici Tetea nu te rezolvă»"...

"Pietroiul" lui Chivu
"Gazeta" l-a cunoscut pe Victor Hexan în acţiune la Doneţk. Vestiarul lui Şahktar răsuna de melodiile noastre. Care e legătura? Una simplă. Hexan nu e doar masor. E şi interpret. Se mîndreşte un pic cu asta. "Cu cîţiva ani în urmă, domnul Ahmetov mi-a zis: Am auzit că te pricepi. Cîntă şi mie Besame mucho!".

Hexan se întoarce însă la patima dintîi. A fost masor la  juniori, la tineret şi abia apoi la lotul mare. Cînd internaţionalii noştri aveau probleme, îl chemau pe "Tetea". A fost la Dorinel Munteanu, la Chivu, la Viorel Moldovan, la Pancu. "La Cristi Chivu, cînd era la Ajax, am stat într-un an cam vreo 3 luni. Cristi are masă musculară mare, mare de tot. Cînd adună efort, vine cu piciorul pietroi!"

Cum a ajuns la Doneţk
Cum ai ajuns la Şahtior, "Teteo"?. Hexan nu întîrzie cu răspunsul. "Păi, ce să-ţi zic? Eram la Raţ, avea o ruptură parţială de ligament colateral. A ţinut ghips o săptămînă. Timoşciuk avea şi el o ruptură la «încrucişate». Mă ocupam şi de el. Într-o zi a venit Rinat Ahmetov la cantonament. Era prin 2006. M-a văzut că eram străin. L-a întrebat pe Nea Mircea Lucescu, . Nea Mircea i-a zis cine eram. Apoi, domnul Ahmetov a vorbit cu Timoşciuk... A doua zi, m-a chemat la el. . Mi-a întins mîna... Am crezut că l-am prins pe Dumnezeu... Cam asta a fost".

Amintiri cu Palop
Vocea lui Victor Hexan răsună în cantonamentul lui Şahtior Doneţk. "Muzica e a doua mea pasiune. Acum cîţiva ani, Rinat Ahmetov mi-a cerut să-i cînt . Ştia de la băieţii din echipă că mă cam pricep". "Lui Mircea Lucescu nu i-ai cîntat?". Hexan face o pauză. "Ba da. Eram la un turneu în Israel, tot cu Şahtior. Le cîntam românilor de acolo. La un moment dat, a venit nea Mircea la mine. . ... A urmat o seară românescă de n-ai văzut!".

Meciul Bosnia - România este sîmbătă, de la ora 20:15, livetext pe GSP.ro şi este transmis de Pro Tv

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
garlici
garlici  •  23 Martie 2011, 11:37

Sa traiesti Nea Hexan!!! multe salutari si numai bine!!!Succes in continuare!!!;)

hashishu_boy
hashishu_boy  •  23 Martie 2011, 03:08

Asa e...e Jadson...

smary85
smary85  •  23 Martie 2011, 02:03

Ala e jadson langa srna. Modifica te rog.Doamne sa lucrez eu la un ziar de sport off

Vezi toate comentariile (3)
Comentează