FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Victor Piţurcă a făcut analiza a 6 jucători » Declaraţie ciudată despre Raul Rusescu: "Nu m-a impresionat cu nimic" :O

Articol de GSP - Publicat luni, 06 octombrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 06 octombrie 2014 13:36

Victor Piţurcă a explicat convocările mai multor jucători, printre care se numără şi cele ale lui Luchin, Rusescu sau Florin Gardoş. Deşi spune că nu l-a impresionat cu nimic, selecţionerul l-a chemat pe Raul Rusescu pentru că "are încredere în el" :D

...despre Chiricheş: "Aţi văzut meciul lui Totttenham ieri? L-aţi văzut pe Kaboul? A făcut vreo două sau trei greşeli mari, doar că el a avut noroc că nu s-a marcat, aşa cum s-a întîmplat la Chiricheş. El nu trebuie pus la zid pentru asta. A jucat mereu la un nivel foarte înalt, e adevărat că a făcut şi nişte greşeli".

...despre Gardoş: "Gardoş mi-aş fi dorit să joace. Are doar un joc în această perioadă".

...despre Rusescu: "Rusescu nu m-a impresionat nimic. Dar din punct de vedere al experienţei am încredere în el. Aveam nevoie de un atacant avînd în vedere că Marica lipseşte la primul joc".

...despre Maxim: "Maxim nu mai e acelaşi jucător care a fost în primul sezon de Bundesliga, i-am zis şi eu asta. Nu mai are acelaşi entuziasm, se întîmplă ceva cu el".

...despre Luchin: "Am mizat pe Luchin în locul lui Papp pentru că al doilea nu a jucat ceva timp, cît a fost pe la Astra şi Chievo, în timp ce Luchin a jucat mereu, mai puţin în ultima vreme, cînd a mai prins doar meciuri din Cupă sau cîteva minute în meicurile de campionat".

...despre Sînmărtean: "Costel Gâlcă îl foloseşte pe Sînmărtean mijlocaş central, în acelaşi timp eu am mai declarat că rişti atunci cînd joci cu un jucător de profilul lui Sînmărtean acolo. În campionatul României poate juca acolo fără probleme, însă cu adversari mai puternici poţi avea probleme".

Ironia sorții » Fostul jucător de la FCSB, la un pas să semneze chiar cu echipa care l-a retrogradat!

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (53)
dineo
dineo  •  07 Octombrie 2014, 09:40

daca piturca are incredere in rusescu, care a fost ultima maciuca in fotbalul european , atunci se explica de ce nu ne=am calificat de atatia ani nicaieri ! intreb si eu pe celebrul barbugiu al tarii , daca rusescu se intorcea in romania, la chiajna si nu la steaua , mai avea incredere in el ?

romanderoman
romanderoman  •  06 Octombrie 2014, 22:30
Postat de rossonero.bucuresti pe 06 Octombrie 2014, 16:33

Western Sydney Wanderers FC au rosu si negru dungi orizontale pentru echipamentul de acsa si ////in deplasare au un alb-gri tot dungi orizontale ://en.wikipedia.org/wiki/Western_Sydney_Wanderers_FC

tu esti , boierule ?

valiza.epo
valiza.epo  •  06 Octombrie 2014, 20:59

Piturca a analizat SASE jucatori de fotbal?! Care?!? Ca nu vad decat doi: Sanmartean si Maxim!

Vezi toate comentariile (53)
Comentează