FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Victor Pițurcă anunță contracandidați serioși pentru Burleanu la șefia FRF! Reacție surpriză despre Daum

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 martie 2017 11:18

Victor Pițurcă anunță că Răzvan Burleanu va avea contracandidat serios la șefia FRF. Fostul selecționer anunță că Generația de Aur își va desemna un candidat. 

Îl laudă în schimb pe Christoph Daum, despre care crede că nu are nici o vină în acest război și îl consideră pe acesta un antrenor valoros. 

"Îmi doresc cât mai repede să vină alegerile şi să vină oameni din fotbal care au luptat în sport, care au făcut ceva pentru ţară asta. S-a şi instituit un grup din Generaţia de Aur, care îşi pregătește şi are timp la dispoziţie să îşi pună la punct strategia lor, pentru că obligatoriu trebuie să se întâmple asta cât mai repede", a declarat Victor Piţurcă la TV Dolce Sport.

...despre actuala conducere: "Domnul Burleanu să aleagă antrenorul echipei naționale... , nu are nimic în comun cu această meserie. Doamne fereşte dacă  va rămâne în continuare Burleanu şi va rămâne și domnul Daum, cu care n-am nimic. Daum e antrenor cu nume, un antreor mare, omul a venit să îşi facă meseria nu are nici o vină.  Eu vorbesc despre cel care conduce Federaţia acum", a declarat Victor Piţurcă la Dolce Sport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
tihi
tihi  •  03 Martie 2017, 21:02

Ce inseamna generatie de aur?? Dobrin,Dumitrache,Dembrovschi,Neagu,Raducanu,Radu Nunweiller, Lucescu, Domide,Satmareanu,Dinu ,Gergely si Lupescu !!! Erau peste echipa lui Hagi cu doua clase.Regele in fotbalul romanesc este Dobrin si nu Hagi !!!!!!!!!Hagi este eventual un cancelar....

paddy
paddy  •  03 Martie 2017, 20:27

"Îmi doresc cât mai repede să vină alegerile şi să vină oameni din fotbal care au luptat în sport, care au făcut ceva pentru ţară asta'' Oameni de genul lui Mitica Dragomir sau Mircea Sandu ??

mateiserban
mateiserban  •  03 Martie 2017, 18:05

Deci Daum e bun, Burleanu n-a facut nimic rau ca l-a adus, dar vrem sa-l schimbam ca nu e de-al nostru ;))))))

Vezi toate comentariile (8)
Comentează