FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Victor Pițurcă, despre conflictul cu jucătorul naționalei: „I-a zis că nu accept așa ceva. De atunci am încheiat-o cu el”

Victor Pițurcă
Victor Pițurcă

Articol de - Publicat vineri, 12 aprilie 2024 12:18 / Actualizat vineri, 12 aprilie 2024 13:27

Victor Pițurcă (67 de ani), fostul selecționer al României, a dezvăluit de ce a decis să nu îl mai convoace pe Cristi Săpunaru la națională.

Totul se întâmpla în 2012, când Săpunaru l-a deranjat pe Pițurcă cu atitudinea lui. I-a spus că nu se poate prezenta la două meciuri amicale, la finalul sezonului, pentru că avea deja rezervate biletele pentru vacanță.

„Iordănescu a tras sforile să revină la națională” » Pițurcă face dezvăluiri tari: „Dacă știam că vine el...” + Scena din avion: „Era transfigurat”
ROMÂNIA
„Iordănescu a tras sforile să revină la națională” » Pițurcă face dezvăluiri tari: „Dacă știam că vine el...” + Scena din avion: „Era transfigurat”

Victor Pițurcă: „I-am zis lui Săpunaru că nu accept așa ceva”

„Eu aveam încredere în el şi mizam pe el, dar aşa a fost să fie. Au fost anumite motive, ţin minte că la meciul cu Franţa, în 2011 s-a accidentat la încălzire. El se pregătea profesionist. Săpunaru era mort cu Rapid, avea în camera toate steagurile etc.

S-a întâmplat o chestie la sfârşitul campionatului, aveam 2 meciuri de verificare şi el m-a sunat că şi-a luat bilete de vacanţă şi că nu poate să vină. Şi i-am zis că nu se poate, nu accept aşa ceva. De atunci am încheiat-o cu el, ăsta a fost motivul”, a declarat Pițurcă, potrivit Orange Sport.

Discuția cu Săpunaru a avut loc în timpul ultimului mandat al lui Pițurcă la națională, care a ținut din 2011 până în 2014. Fostul selecționer a povestit și ce s-a întâmplat când a părăsit naționala, fiind înlocuit de Anghel Iordănescu.

36de meciuri are Cristi Săpunaru la națională

Victor Pițurcă: „Iordănescu a tras sforile să revină la națională”

„M-am gândit la rivalitatea cu Iordănescu. Dacă știam că vine el la echipa națională după ce plecam eu în Arabia Saudită, nu aș fi plecat. Nu aș fi crezut că vine el. Nu mai antrena de 10 ani, a fost om politic, nu mai avea treabă cu fotbalul de mulți ani. Nu a mai fost dedicat fotbalului, a fost om politic.

El sigur visa, probabil trăgea sforile să revină. Foarte bine, e normal să gândești așa”, a povestit Pițurcă

Match Quiz CFR Cluj - FCSB

Ești expert în Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul CFR Cluj - FCSB și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO. Geraldo Alves: „Plângeam cu Pițurcă la Steaua! Voiam să plec!”

Citește și:

„E o mare nerușinare, dacă faci așa ceva” » Mihai Rotaru a intrat în direct și le-a răspuns lui Hagi și Pițurcă: „Nu sunt sociopat”
CSU CRAIOVA
„E o mare nerușinare, dacă faci așa ceva” » Mihai Rotaru a intrat în direct și le-a răspuns lui Hagi și Pițurcă: „Nu sunt sociopat”
Victor Pițurcă s-a convins și de antrenorul Mutu: „E ridicol ce a spus”
CFR Cluj
Victor Pițurcă s-a convins și de antrenorul Mutu: „E ridicol ce a spus”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (2)
raissa251
raissa251  •  12 Aprilie 2024, 14:43

Sunt doar eu, sau e... putin dizgratios ce face? Sa dai asa din casa. Ok, oamenii mai gresesc, poate ca ei insisi, daca isi amintesc de episoadele relatate, se rusineaza. Dar sa le dai asa in presa, suna asa, a barfa de cea mai joasa speta... De ce o incurajati? Chiar nu mai aveti altceva ce scrie?

adrian.7
adrian.7  •  12 Aprilie 2024, 14:08

Sunt oameni care consideră că viața este o junglă și rolul său este să tragă foloase cu orice preț din călătoria sa prin viață căci altfel ești distrus...Din această lume urâtă dar reală face parte și Pițurcă iar declarațiile despre Iordănescu tatăl sunt o dovadă clară. Auzi „dacă știam că vine după mine Iordănescu nu plecam”!!!!!!!!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează