FOTBAL  »  NATIONALA  »  PLECARE

Al Ittihad îl vrea neapărat pe Victor Piţurcă! Oficialii FRF recunosc: "Oferta e reală! Sînt foarte interesaţi"

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 septembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 05 septembrie 2014 21:33

Victor Piţurcă a infirmat zvonurile care îl dădeau plecat de la echipa naţională după meciul cu Grecia din preliminariile pentru Euro 2016.

Anghel Iordănescu a dezvăluit azi că oferta celor de la Al Ittihad este cît se poate de reală, însă nu crede că selecţionerul îi va da curs.

“Chiar am avut nişte informaţii din Arabia Saudită şi, cunoscîndu-l pe Victor Piţurcă, cred că nu va pleca. Oferta pe care dumneavoastră aţi lansat-o e reală.

Nu ştiu dacă e scrisă, dar din sursele mele din Arabia Saudită ştiu că sînt foarte interesaţi de Victor Piţurcă. Eu sînt convins că el va rămîne la echipa naţională”, a spus Anghel Iordănescu pe aeroport.

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (28)
mplttev
mplttev  •  06 Septembrie 2014, 16:03

Să scăpă dracu și de obsedatul ăsta ! Romania a ajuns foarte jos dacă a ajuns să apeleze la serviciile unui barbugiu să-i conducă echipa națională. Ăsta nu promovează la națională decât cu banii jos. Un escroc nenorocit. Și se văd rezultatele.

mvradulescu
mvradulescu  •  06 Septembrie 2014, 09:27
Postat de unico_biancorossi pe 06 Septembrie 2014, 01:13

adevarul este ca Romania joaca un fotbal invechit. nu doar calitatea slaba a jucatorilor este cauza, tehnicienii romani sunt mai vinovati decat jucatorii romani.

Propun ca președintele federației să stabilească o "formație" din 11 antrenori și să-i bage pe gazon în meciul cu Grecia ! Căutam justificării din ce în ce mai fanteziste: antrenorii sunt de vină că "marii" fotbaliști nu nimeresc poarta din careul mic ... Să fim un pic serioși !!!

batranu.cismigiu
batranu.cismigiu  •  06 Septembrie 2014, 04:41
Postat de utraian pe 06 Septembrie 2014, 02:30

la pauza romania - muntenegru 1-3 toti se p.... pe Moldovan, s-a schimbat tot acum dupa acea revenire de senzatie.

Chiar toti? Ma-ndoiesc. Moldovan are mult curaj, schimba mereu tactica atunci cand nu merge jocul echipei. Si de multe ori ii reuseste. Atunci se vede un antrenor bun sau unul slab, dar cei buni incearca intotdeauna!

Vezi toate comentariile (28)
Comentează