FOTBAL  »  NATIONALA  »  AMENDĂ DE CIRCULAȚIE

VIDEO A dat de necaz! Un internațional român a fost prins cu 180 de kilometri la oră: "Nu vreau să fiu filmat"

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 octombrie 2015 22:27

Neconvocat pentru meciurile cu Finlanda și Insulele Feroe, Ciprian Marica, fostul atacant al lui Konyaspor, a călcat la maximum pedala de accelerație și a fost surprins de radar cu 180 de kilometri la oră pe autostrada A3.

Marica a fost oprit de polițiștii de la circulație care, pe lîngă amendă, i-au suspendat și permisul.

Deși ar fi vrut să coboare din mașină, Marica s-a răzgîndit rapid. Polițiștii erau flancați de reprezentanți ai presei, care participau la acțiunea rutieră, lucru ce l-a deranjat pe Marica.

A coborît puțin geamul, a discutat pe un ton politicos cu polițiștii și i-a rugat pe jurnaliști să nu-l mai filmeze: "Nu vreau, vă rog frumos!", a zis Marica, potrivit B1TV.

VEZI VIDEO

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
godot
godot  •  05 Octombrie 2015, 09:26

Nu cred ca deontologul Ciprian Marica, cel care are mai multe postari, sfaturi, pareri, incurajari, dojeniri, opinii, implicari sociale decat minute jucate, incalca normele sociale pe care deontologeste le promoveaza cu asemenea nesimtire. E simple halucinante.

botizann
botizann  •  05 Octombrie 2015, 09:09

Scopul limitarii vitezei e siguranta oamenilor Si fluidizarea traficului , nu ca asa vor ei Sa puna limita ... Tuturor le convine un transport Mai scurt deci Mai ieftin , Si da englezii investesc mult in masini , de la cele nou noute 2015 , pana la masini vechi Dar unicat gen fast and furious ... Skyline sau Supra , masini scumpe de intretinut

botizann
botizann  •  05 Octombrie 2015, 08:55

@travka gresit .... Peste tot exista marcaje digitale , monitorizate Si setate decei de la info trafic , asa ca unde pun ei 40, 50 , 60 , cu atat mergi .... Unde nu , ii Dai cat vrei , oricum sunt camere nu politisti in boscheti cu radarul ... Si in Ungaria Mai nou se monteaza astfel de sisteme ... Deci doar noi am ramas la coada vacii

Vezi toate comentariile (12)
Comentează