FOTBAL  »  NATIONALA  »  SCANDAL

VIDEO Avem filmuleţul cu evadarea lui Iancu! » Ce s-a întîmplat cu adevărat la hotel şi cît a lipsit stelistul

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 septembrie 2013 00:00 / Actualizat luni, 16 septembrie 2013 00:42

La mijlocul săptămînii a izbucnit un conflict la echipa naţională de tineret, iar Bogdan Stelea l-a exclus din lot pe Gabi Iancu pentru că ar fi plecat noaptea din cantonament.

Tînărul fotbalist a fost amendat cu 100.000 de euro de Gigi Becali pentru acea escapadă, dar MM Stoica i-a luat apărarea şi a spus că a lipsit doar 4 minute din hotelul unde era cazată echipa naţională de tineret.

GSP TV a intrat în posesia filmuleţului cu pricina şi l-a prezentat în exclusivitate în această seară. Din imagini se poate observa că Iancu a luat-o la fugă din hotel în momentul în care a fost anunţat de recepţioneră că a sosit maşina, dar a lipsit exact cît a anunţat Stoica, 4 minute, de la 01:19:48 la 01:23:46, şi apoi a revenit în cameră. Pe cameră, ceasul este cu o oră în urmă.

Interesantă a fost şi prezenţa "secundului" Constantinovici. Imediat cum a ieşit Iancu din hotel, antrenorul a apărut de nicăieri şi a ieşit după Iancu. Acesta s-a întors singur după cîteva zeci de secunde.

Ce au spus Stelea şi Constantinovici după excluderea lui Iancu:

"Eu l-am exclus din lot pe Iancu, pentru că a plecat din cantonament. El zice că a coborît puţin la un taxi să lase nişte bani. Nu are cum să fie adevărat. Un "secund" l-a aşteptat mai bine de 40 de minute"
Bogdan Stelea, antrenor principal România U-21

El nu a respectat programul. Nu contează că a stat două minute, un sfert de oră sau că s-a întors dimineaţa. Dar de ce domnul Iancu a doua zi dimineaţa, când trebuia să plecăm la aeroport, purta ochelari de soare? Cumva pentru că avea o faţă de parcă nu ar fi dormit toată noaptea?

Citeste mai mult: adev.ro/mt0hv8

"El nu a respectat programul. Nu contează că a stat două minute, un sfert de oră sau că s-a întors dimineaţa. Dar de ce domnul Iancu a doua zi dimineaţa, când trebuia să plecăm la aeroport, purta ochelari de soare? Cumva pentru că avea o faţă de parcă nu ar fi dormit toată noaptea?"
Florin Constantinovici, antrenor secund România U-21

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (136)
sorintotti
sorintotti  •  17 Septembrie 2013, 22:07

sunt stelist si nu tin partea nimanui.. dar secundul ala stie cat iti ia sa te duci la toaleta sa te pisi, sa tragi apa si sa te speli pe maini?? tot cam 4 minute. k a fost la wc sau ca a fost sa fumeze o tigare... ei au gasit motiv k "d aia nu face romania performante la tineret"

chris1391
chris1391  •  16 Septembrie 2013, 19:29

E clar ca Iancu e cu botul plin de r*hat cand spune ca s-a dus pana la taxi doar sa dea niste bani (stia prea bine ca daca anunta asta conducatorilor delegatiei sau antrenorilor, acestia nu l-ar fi impiedicat sa iasa), dar il mai spala pe fata zelosul Constantinovici, care, probabil pentru a-si elogia vigilenta, (deh, in lipsa rezultatelor, trebuie sa-si justifice omu' totusi cumva salariul), exagereaza prosteste, dand astfel apa la moara creaturilor de tip meme.

hofer
hofer  •  16 Septembrie 2013, 12:27

Daca esti in Cantonament si la ora 24 nu esti in pat la odihna dupa 2 antrenamente pe zi atunci imi pare rau ca trebuie sa spun ca antrenamentele au fost prea usoare. Pai este inadmisibil si de neconceput sa faci asa performanta. Germani te forteaza si la amiazi la ora de liniste in Cantonament. Och je och je, faceti voi rahatul praf. Prostu daca nu-i fudul se spune ca nu-i prost destul !

Vezi toate comentariile (136)
Comentează