FOTBAL  »  NATIONALA  »  GRECIA - ROMÂNIA 3-1

VIDEO Biciuiţi de Proenca » Controversata delegare a "centralului" portughez într-un meci al conaţionalului Santos a adeverit temerile

Articol de - Publicat sambata, 16 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 16 noiembrie 2013 10:47

Golul marcat de Mitroglou din ofsaid şi maniera de arbitraj i-au scos din sărite pe "tricolori", care au pierdut în Grecia, 1-3, prima manşă a barajului pentru calificare la CM 2014


Brigada lusitană condusă de Pedro Proenca a avut o prestaţie modestă aseară. FRF n-a mai reclamat la FIFA desemnarea portughezilor, însă arbitrii au confimat suspiciunile. Astfel, la chiar prima fază-limită, Mitroglou, angajat de Salpingidis, a marcat din ofsaid primul gol al partidei. Tuşierul Tiago n-a ridicat fanionul, "centralul" a indicat centrul terenului!

Click aici pentru VIDEO!

"Galbene" gratis versus greci iertaţi
În plus, tabăra "tricoloră" a fost nemulţumită şi de maniera generală de arbitraj: fluieraşul a acordat uşor cartonaşe galbene pentru români, inclusiv două consecutive pentru Lazăr, eliminat în finalul jocului! În plus, n-a sancţionat tragerile de timp ale elenilor. Singurele avertismente ale gazdelor au fost încasate în urma unor faulturi evidente făcute de Siovas şi Katsouranis!

"Dacă aş vedea un arbitru de liga a doua că nu dă ofsaid la o asemenea fază, l-aş spune să se lase. E inadmisibil să nu vezi. Sînt trei jucători în ofsaid. Ca asistent, trebuie să îi ai în vedere"
Dan Lăzărescu, fost arbitru

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (28)
ion.ionescu
ion.ionescu  •  17 Noiembrie 2013, 13:47
Postat de codrutz_18_2007 pe 16 Noiembrie 2013, 14:07

Tine minte cineva vreun meci de-al nationalei, in care sa fim ajutati de arbitrii ? La meciurile decisive mai mereu am fost tocati de arbitrii ;) Singurul meci tin minte ca e ala cu Olanda cand a dat Goe un gol din offside. Na ca mi-am adus aminte cv :-s

Ne-au lăsat în pace la 1-0 cu Olanda pt. că eram la luptă cu Bulgaria, alţi săraci...În Slovenia ne-au lucrat, nu sunt estici. Cu Norvegia şi Danemarca - voiaţi să rămână acasă suporterii unor naţii bogate ? Acum, pe cine să aleagă : Turcia sau Grecia din UE, ajutată de toată Europa cu peste 100 md. E ? "Tragerile" au fost "judicioase : pt. Croaţia, Franţa (ţeapă ?!), Grecia şi...antiRonaldo, pe care evreul Blatter nu-l suportă, atentează la coroana evreului Messi...În 1995, mişcare Naşu : 1-3 cu Franţa (organiz. CM 98). La CM 98, totul pregătit pt. victoria Franţei. Noi-speranţa să eliminăm Germania şi să cedăm cu Franţa.Am pierdut cu Croaţia (apatici). În 2000 nu l-au ierta

varanga53
varanga53  •  17 Noiembrie 2013, 13:08
Postat de codrutz_18_2007 pe 16 Noiembrie 2013, 14:05

Astia care spun ca nu conteaza ca ne-au furat arbitrii pt ca noi nu am contat. Sunt tot aia care spun despre Steaua cand e clar favorizata, ca nu conteaza pt ca steluta a avut nu stiu cate ocazii. Pai ba bezmeticilor. Gol din offside si multe faulturi date aiurea. Au fragmentat jocul la greu. Iar la final pana si arbitrul tragea de timp. Pana scria in carnetel, mai statea la palavre cu un grec etc . Noi in loc sa ii atragem atentia arbitrului sa grabeaca fazele, stateam ca popandaii.

Fraiere, in meciul asta , daca arbitrul nu tolera tragerile de timp ale grecilor poate mai primeam un gol ! Asa de "bine" am jucat !

axy1
axy1  •  17 Noiembrie 2013, 08:01

Oare de ce a fluierat Pedrito «pe greceste» este lesne de înteles daca îi cercetezi CV-ul. Onorabilul Senor Pedro Proenca este descendentul celebrului pictor Domenikos Theotokopoulos de la curtea regelui Spaniei. DT a cunoscut-o f. bine pe stra-stra-bunicuta lui lui PP pe când se deplasase în Portugalia pentru a realiza portretul unui demnitar de la curte aflat în vilegiatura la Lisabona. Drept urmare, propun comunitatii fotbalistice europene sa-i atribuie lui Pedro Proenca porecla stramosului sau, mai precis El Greco. Concluzia : Sângele apa nu se face nici peste veacuri . . .

Vezi toate comentariile (28)
Comentează