FOTBAL  »  NATIONALA  »  BOSNIA

VIDEO / Bosnia suspendată. Pe 3 iunie, România-Bosnia 3-0 la "masa verde"?!

Articol de - Publicat marti, 29 martie 2011 00:00 / Actualizat marti, 29 martie 2011 17:47

Federaţia de la Sarajevo nu a schimbat statutul în urma votului de azi, are încă 3 preşedinţi (unul bosniac musulman, unul sîrb şi unul croat) care se schimbă la fiecare 18 luni, ceea ce e împotriva regulamentului UEFA şi FIFA, şi e în mare pericol.

Federaţia de la Sarajevo nu a schimbat statutul în urma votului de azi, are încă 3 preşedinţi (unul bosniac musulman, unul sîrb şi unul croat) care se schimbă la fiecare 18 luni, ceea ce e împotriva regulamentului UEFA şi FIFA, şi e în mare pericol.

Consecinţa?
- Vineri, 1 aprilie, Bosnia va fi suspendată automat de UEFA şi FIFA, fiind exclusă temporar (pînă cînd federaţia se va alinia statutului internaţional - un singur preşedinte ales cu un mandat de 4 ani) din toate competiţiile supervizate de UEFA şi de FIFA, la toate nivelurile: seniori, juniori, echipe naţionale, echipe de club, arbitri, oficiali.

Ce se poate întîmpla?
- Cum nu există nici un termen limită pentru refacerea statutului, federaţia bosniacă poate modifica oricînd regulamentul intern pînă la următorul meci din preliminarii, pe 3 iunie în România; imediat, suspendarea va fi ridicată.
- Dacă totuşi menţin poziţia de forţă faţă de UEFA şi FIFA, pe 3 iunie nu vor avea dreptul să joace în România; vor pierde meciul cu 3-0.
- Dacă nimic nu se schimbă nici după această hotărîre, atunci aproape sigur vor fi excluşi definitiv din preliminarii şi vor pierde cu 3-0 toate partidele, deja disputate sau pe care ar urma să le joace!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (40)
gringo8415
gringo8415  •  30 Martie 2011, 02:51
Postat de robertinno88 pe 29 Martie 2011, 20:25

e o porcarie sa zici ca romania e in aceasi situatie. da,si celelalte tari castiga 6 puncte in cazul suspendarii definitive, DAR noi recuperam punctele pierdute in meciul de sambata. si ramanem doar cu punctele pierdute in franta si egalurile cu belarus si albania. batem albania si belarus si ne calificam cu un egal in fata frantei. asta pur teoretic. dar nu o sa se intample asta,isi vor schimba statutul, plus de asta nici uefa nu doreste complicatii,ii va convinge. oricum,doar sarbii si croatii voateaza impotriva. au o generatie prea buna bosniacii sa si bata joc de ea

My friend salut from Albania..but u think u come in Albania and u win so easy? i don't think so..i know very ggod your national team and i know better mine so i think will be almost impossible to come in albania and to take 3 points..Albania joaca cu inima cand joaca in albania..trebuie sa vezi ultimul meci al Albaniei cu bielorusia pe youtube..anyway i wish u good luck in the future..

nicco
nicco  •  29 Martie 2011, 22:55

NU mai trageti asa de mult de acest subiect! Daca vor fi suspendati, toate meciurile Bosniei vor fi anulate sau declarate pierdute cu 0-3 cu toate echipele! Asa ca suspendarea nu va avantaja nicio echipa, nici n-ar fi corect sa se intample altfel!

fatamorgana
fatamorgana  •  29 Martie 2011, 20:57

Ar fi o victorie de rasunet a antrenorului roman, stirea va cutreera mapamondul, se va auzi chiar si de Romania, tara care l-a inventat pe geniu..... traiasca Razvan! ar fi sigur de ras daca situatia in care ne-a adus acest zevzec cu accente de predicator budist nu ar fi critica.... si daca Bosnia va fi exclusa noi ce vom face? vom face cerere la UEFA sa ne aprobe 15 jucatori in poarta si trei in atac? vom reclama celelalte cluburi ca au dat gol in timpul programului de publicitate, vom cere defilierea lor? de o eternitate, toti cei care sunt lipsiti de interese in fotbal spun ca Razvan nu intelege ce se intampla cu el, nu-si pricepe fisa postului, nu isi realizeaza obligatiile, e tampi

Vezi toate comentariile (40)
Comentează