FOTBAL  »  NATIONALA  »  DANEMARCA - ROMÂNIA, DUMINICĂ, 19:00, TVR 1, GSP.RO

VIDEO + FOTO Antrenament cu "public" pentru tricolori în Danemarca » Ce le-a pregătit Contra jucătorilor și cine a fost în tribune

FOTO: Raed Krishan +49   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat sambata, 07 octombrie 2017 19:57

Naționala de fotbal a României a ajuns în cursul acestei zile în Danemarca, Copenhaga, unde va disputa ultimul meci din preliminariile pentru Campionatul Mondial. Partida se desfășoară duminică, de la ora 19:00, în direct la TVR 1 și liveTEXT pe GSP.ro.

În această seară ,elevii lui Cosmin Contra au avut antrenamentul oficial, la care au asistat, pe lângă jucătorii naționalei U19, Răzvan Burleanu, Gabi Bodescu, Felix Grigore, Andrei Vochin, Mihai Stoichiță, Tibor Selymeș, Ion Vlădoiu, Ionel Augustin și Aurel Țicleanu.

Jucătorii au părut destul de relaxați, ajutați fiind și de antrenamentele lui Contra. Acesta a propus pentru început câteva jocuri-școală cu mingea, însă nu cu piciorul, ci cu mâna. Acestea cu scopul de a destinde atmosfera și de a lega relațiile de joc.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
rakanishu
rakanishu  •  07 Octombrie 2017, 21:19
Postat de poison pe 07 Octombrie 2017, 20:25

"Cine a zis mă ca FC FCSB e Steaua? Tu mă? Treci in tribuna!"

Cumetre esti complet dus...cu cine te certi ? Cu prietenul tau imaginar ?

poison
poison  •  07 Octombrie 2017, 20:25

"Cine a zis mă ca FC FCSB e Steaua? Tu mă? Treci in tribuna!"

Vezi toate comentariile (2)
Comentează