FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - SLOVACIA 1-1

VIDEO Lato nimicit, Grozav adormit! » Cum s-au mişcat cei mai controversaţi "tricolori" în meciul cu Slovacia

Articol de , - Publicat joi, 15 august 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 14 august 2013 23:18

Fundaşul stînga venit de la Steaua a fost întors pe toate părţile de Sestak, inclusiv la golul egalizator, în timp ce mijlocaşul ofensiv al "lupilor", intrat la pauză, a fost absent


Meciul cu Slovacia a fost ocazia perfectă pentru Iasmin Latovlevici şi Gicu Grozav să reintre în graţiile lui Victor Piţurcă. Selecţionaţi în ciuda controverselor din ultimele luni - conflictul iscat în urma bucuriilor stelistului şi a evoluţiilor oscilante ale mijlocaşului, cei doi au avut evoluţii şterse.

"Părtaş" la ocaziile slovacilor
În primul "11" s-a regăsit doar fundaşul stînga, care a fost victimă sigură în faţa nouarului advers, Sestak. Iar duelul inegal a început chiar din minutul 2: stelistul a fost depăşit uşor de slovacul experimentat, care a şutat în diagonală şi a lovit bara!
Cu un sfert de oră înainte de pauză, România putea primi gol tot pe spinarea stelistului: la o centrare de pe stînga trimisă de Hamsik, pleşuvul timişorean a luftat, Sestak a reluat din prima, însă Tătăruşanu a fost la post!

Slab în atac, vinovat la gol
Dacă jocul defensiv a suferit, Latovlevici n-a fost mai inspirat nici în atac. Primele pase au fost înapoi, n-a reuşit decît puţine centrări, doar cîteva de folos. S-a remarcat doar printr-o pasă cu exteriorul, în urma căreia Costin Lazăr a obţinut avertizarea lui Cisovsky. Iar imaginile TV l-au arătat, în dese rînduri, certat de Piţurcă. "Lato, Lato!", se putea citi pe buzele selecţionerului.

În ciuda sfaturilor primite, repriza secundă a început groaznic pentru stelist: l-a scăpat - pentru a cîta oară! - pe Sestak, iar vîrful dorit de Dinamo în timp ce juca la Zilina a egalat la unu!

Sub Maxim
Exact cum i-a fost prezis în conferinţa de presă de luni, Grozav a jucat doar o repriză. N-a fost titular, cum s-ar fi aşteptat, ci l-a înlocuit la pauză pe Maxim. A fost sub jucătorul lui Stuttgart, care reuşise, în prima repriză, cîteva pătrunderi. Doar un şut pe lîngă poartă, la mijlocul mitanului secund, plus cîteva încercări de un-doiuri cu ceilalţi "tricolori" din ofensivă.

21 de minute au trecut pînă la prima centrare încercată de Latovlevici, procedeul său preferat la Steaua

13 este numărul de selecţii bifat aseară de Grozav

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (99)
tigruzzu
tigruzzu  •  15 August 2013, 22:29

Cum a făcut un meci de toată rușinea, gata!, Latovlevici nu mai e 5telist... E ”pleșuvul timișorean”... Băăăă!, jucătorul 5telemelei a fost atât de slab, nu umblați acum cu fofârlica!!! Am văzut ce valoare au steliștii: cum nu le mai dai sucul ăla galben ”made in DDR”, cum sunt ca paftaua la curea... :-))) ;-)

simohayha
simohayha  •  15 August 2013, 22:03

cred ca latovlevici are oferta sigura de la o echipa buna dar Steaua tine la pret si se targuieste prea mult. Va face multe meciuri proase pe viitor ca sa fie vandut rapid, cat mai e pe val.

polistul68
polistul68  •  15 August 2013, 21:00
Postat de radianu pe 15 August 2013, 12:36

lato este o deziluzie la nationala si un jucator de baza la Steaua! Ce se intampla cu el?

e simplu ce se intimnpla cu el...cu steaua,m inca nu a intilnit un adversar redutabil. cum da de ceva mai bun decit e el obisnuit, are probleme..si asta se intimpal cu toti jucatorii nostrii. Avem un campionat f slab, de aia steaua e super-vedeta.

Vezi toate comentariile (99)
Comentează