FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

VIDEO Marcăm doar din cadourile adversarilor! Cifrele incredibile de la amicalele dinainte de EURO

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 iunie 2016 21:45

România pare să fie urmărită de noroc în ultima perioadă. Naționala lui Anghel Iordănescu a profitat în ultimele trei partide de opt greșeli grave ale adversarilor.

Cadourile primite de "tricolori" s-au transformat în goluri. În meciul cu RD Congo, scor 1-1, unicul nostru gol a fost înscris de Nicolae Stanciu, care a profitat de o preluare eronată a unui fundaș central al congolezilor. (VIDEO)

În partida cu Ucraina, scor 3-4, România a gafat și ea în apărare, dar și adversarii noștri au ieșit în evidență în mod negativ prin portarul Pyatov, care a greșit decisiv la toate cele trei reușite ale românilor (Torje 23', Alibec 74', Stanciu 84'). (VIDEO)

Iar în această seară, cu Georgia (5-1), băieții lui Iordănescu au înscris alte trei goluri pe greșelile adversarilor. În minutul 2, fundașii și portarul Georgiei s-au invitat la o minge și Adi Popa le-a furat balonul după care a înscris. Un minut mai târziu, Amisulașvili a trimis mingea în propria poartă după o centrare a lui Răzvan Raț de pe partea stângă.

În repriza secundă, Aburjania a trimis o minge fără să-și dea seama către Nicolae Stanciu și mijlocașul Stelei a făcut 3-0. 

La al 8-lea gol, naționala României a reușit să marcheze dintr-o fază lucrată. Chipciu a primit mingea în adâncime, a scăpat singur cu portarul advers și i-a pasat lui Torje, care a înscris golul 4 din meciul cu Georgia.

Keșeru și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor în partida cu georgienii, după un șut de la distanță deviat în poartă de același Amisulașvili.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
blatistu49
blatistu49  •  04 Iunie 2016, 08:35

a fost un scenariu previzibil altfel nu putem sintem la un nivel f slab ne vom face de ris la EURO cui servesc aceste scenarii cu adversari pe burta rusineeeeeeeeeeeeeee

valentinn10
valentinn10  •  04 Iunie 2016, 05:15

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

llight
llight  •  03 Iunie 2016, 22:58

Urzeala haterilor !

Vezi toate comentariile (7)
Comentează