FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - FRANŢA 0-0

VIDEO » Marcel Pavel îşi justifică gafa de la imn: "Dacă aş fi cîntat strofa cu «Traian» s-ar fi interpretat politic" :D

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 septembrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 07 septembrie 2011 13:07

Marcel Pavel, artistul care a interpretat imnul României la partida de ieri cu Franţa (0-0), a răspuns contestatarilor care l-au acuzat că a greşit strofele imnului într-un mod inedit.

Intonarea greşită a imnului a adus sancţiuni » Marcel Pavel şi FRF amendaţi cu 5000 de lei!

Solistul spune că a evitat să termine strofa a doua («Triumfător în lupte, un nume de Traian!»), pentru că se interpreta politic!

"Imnul nu putea fi intonat integral. Strofele au fost alese de către FRF. Nu aruncaţi cu pietre în munca omului. Nu am amestecat deloc versurile! Dacă aş fi cîntat «Triumfător în lupte, un nume de Traian!», se interpreta politic, mă întrebaţi de ce am cîntat aşa ceva. Nu am greşit cu nimic. Am repetat refrenul «Acum ori niciodată croieşte-ţi altă soartă / La care să se-nchine şi cruzii tăi duşmani» ca un îndemn", a spus Marcel Pavel la Realitatea TV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (58)
mieusa
mieusa  •  10 Septembrie 2011, 14:24

Cine a amendat FRF-ul si pentru ce? E amenda penala ? Parlamentul inca nu s-a desteptat ca sa realizeze ca acest cantec (de altfel patriotic) nu merita sa fie imnul Romaniei!

redsef2005
redsef2005  •  08 Septembrie 2011, 09:11
Postat de zadkiel pe 07 Septembrie 2011, 17:00

Totul a fost facut la ordinul lui Traian Basescu care a vrut sa vina la meci dar era speriat ca va fi huidut de 55000 de romani. Dispozitivul prezindential a fost la stadion pana in ultima clipa, dar Presedintele jucator ca un las ce este a renuntat sa vina. Mircea Sandu nu dadea ordinul sa se cante alt imn decat presat de gorilele lui Basescu. Degeaba visati sa scapam de Sandu si Dragomir ei sunt sustinuti de Mafia Politica. Marcel Pavel nu are curajul sa spuna tot adevarul , altfel ANAF-ul va veni sa-i confiste toata averea ilicita. El nu poate justifica legal nici 10 % din avere. La fel ca alta papusa a lui Base, Dan Diaconescu, ale carui firme sunt pe pierdere si el detine o avere..

Amice, un singur lucru (ca nici nu ai pricepe mai multe!) pentru tine: esti complet idiot!!!

redsef2005
redsef2005  •  08 Septembrie 2011, 09:14
Postat de axl41 pe 07 Septembrie 2011, 18:45

La urmatorul meci eu zic sa punem ca steag al Romaniei decat galben si albastru ca rosul ala imi aminteste de Dinamo mie. Si eu nu suport Dinamo. O alta intrebare: nu poate sa bage si dedicatii in timpul imnului? Ca as vrea sa spuna si de mine cel putin un vers sau doua. Platesc, nu-i problema.

GENIAL! Sa scoata si albastrul, ca aminteste de Steaua! Si galbenul, ca e culoarea Petrolului si nu o suporta fanii Astrei! Iar cu dedicatiile ai nimerit-o, la mintea lui Pavel ar fi in stare sa cante si de tine in imn, ii lipesti doar paraii pe frunte si ai rezolvat!!!

Vezi toate comentariile (58)
Comentează