FOTBAL  »  NATIONALA  »  FOTBAL FEMININ

VIDEO Naționala de fotbal feminin, la un pas de calificarea în premieră la un Campionat European » Fetele au fost încurajate de campioanele olimpice la scrimă

Foto: frf.ro
Foto: frf.ro

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 septembrie 2016 16:48

Naționala feminină de fotbal a României va disputa în următoarea săptămână meciurile decisive pentru calificarea în premieră la Campionatul European.

În primul meci, România va juca pe 15 septembrie împotriva Ucrainei, la Cluj-Napoca, pe stadionul "Dr. Constantin Rădulescu", de la ora 18:00.

Ultimul meci din campania de calificare se va disputa tot pe arena din Gruia, contra Greciei, pe data de 20 septembrie, de la ora 20:00.

În cazul unui egal mai mic de 2-2 sau a unei victorii în fața Ucrainei, fetele antrenate de Mirel Albon vor vor avea mari șanse să termine grupa pe poziția a doua, având în vedere faptul că s-au impus în deplasarea din Grecia cu scorul de 3-1.

La turneul final din Olanda se vor califica direct echipele câștigătoare din fiecare grupă și cele mai bune șase echipe clasate pe locul al doilea. Cele mai slabe două echipe de pe locul secund vor juca baraj pentru calificarea la Campionatul European.

Clasamentul din grupa României:

Biletele pentru meciul cu Ucraina au fost puse deja în vânzare în urmă cu două zile, pe bilete. frf.ro și bilete.ro. Prețul unic al unui tichet este de 10 RON.

Conform site-ului oficial al Federației, biletele vor fi disponibile și la casieriile stadionului din Cluj-Napoca în preziua meciurilor, între orele 12:00 și 18:00, și în ziua în care se vor disputa partidele, de la ora 12:00 și până la ora de start.

Lotul României:

Portari: Andreea Părăluţă (Atletico Madrid), Roxana Oprea (Olimpia Cluj), Lavinia Boandă (Olimpia Cluj)

Fundași: Andreea Corduneanu (Olimpia Cluj), Corina Olar (Olimpia Cluj), Maria Ficzay (Medyc Konin), Lidia Havriştiuc (Olimpia Cluj), Ana Maria Gorea (ASA Târgu Mureş), Olivia Oprea (Levante), Brigitta Goder (Gyor)

Mijlocași: Ioana Bortan (Olimpia Cluj), Adina Giurgiu (Olimpia Cluj), Raluca Sârghe (Konak Beledyespor), Ștefania Vătafu (Olimpia Cluj), Andreea Voicu (Olimpia Cluj), Florentina Olar (Fortuna Hjorring), Beatrice Tărăşilă (Olimpia Cluj), Cristina Carp (Olimpia Cluj)

Atacanţi: Laura Rus (Icheon Daekyo WFC), Alexandra Lunca (Olimpia Cluj), Mara Bâtea (Olimpia Cluj), Cosmina Duşa (Konak Beleydespor), Isabelle Mihail (Olimpia Cluj)

încurajate de campioanele olimpice

Româncele au primit mesaje de susținere din partea campioanelor olimpice ale României la scrimă.

Ana Maria Popescu, Simona Gherman, Simona Pop și Loredana Dinu au filmat un videoclip în care le transmit încurajări jucătoarelor, înaintea dublei decisive cu Ungaria și Grecia.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează