FOTBAL  »  NATIONALA  »  RUSIA

VIDEO Ţar de Krasnodar » Gigel Bucur chemat la lot de Piţurcă după ce a decis calificarea istorică a lui Kuban în grupele EL!

Gigel Bucur a reușit al doilea gol în acest sezon la Kuban, după primul marcat cu Zenit acum o lună
Gigel Bucur a reușit al doilea gol în acest sezon la Kuban, după primul marcat cu Zenit acum o lună

Articol de - Publicat sambata, 31 august 2013 00:00 / Actualizat vineri, 30 august 2013 20:00

Atacantul român a reuşit joi un gol şi un assist la 2-1 în returul play-off-ului cu Feyenoord şi a devenit in extremis o variantă pentru ”dubla” cu Ungaria şi Turcia din preliminariile CM 2014.

Dorinel Munteanu a reintrat în Europa prin Rusia, via Krasnodar. Dubla victorie (1-0 şi 2-1) în play-off-ul cu Feyenoord i-a adus lui Kuban calificarea istorică în grupele Europa League. Iar omul returului de la Rotterdam a fost joi Gigel Bucur, care l-a obligat pe Victor Piţurcă să-l şi adauge pe lista stranierilor pentru "dubla" cu Ungaria şi cu Turcia din preliminariile CM 2014, deşi iniţial selecţionerul îl ignorase!

VIDEO: Vezi AICI golul cu Feyenoord!

Integralist, atacantul lui Dorinel Munteanu a rupt elanul batavilor, care conduceau cu 1-0 şi rataseră şi un penalty! Gigel i-a pasat decisiv lui Popov la golul egalizator (19) şi a întors rezultatul cu un şut de la 22 de metri imediat după pauză: "Antrenorul ne-a motivat extraordinar şi n-am acuzat presiunea fanilor olandezi. Am reuşit o performanţă epocală pentru club, regiune şi fanii noştri", a declarat Munteanu.

”E un vis să o baţi pe una dintre cele mai bune echipe olandeze chiar la ea acasă! Kuban a fost însă clar mai bună decît Feyenoord" (Gigel Bucur, atacant Kuban)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează