FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - IRLANDA DE NORD 1-1

Viorel Moldovan, fără menajamente despre jocul „tricolorilor”: „Apatic ca și publicul”

Viorel Moldovan
Viorel Moldovan

Articol de - Publicat vineri, 22 martie 2024 23:45 / Actualizat sambata, 23 martie 2024 00:29

Fostul internațional Viorel Moldovan a avut doi remarcați după amicalul României cu Irlanda de Nord (1-1).

Naționala României a dezamăgit la prima apariție după calificarea la Euro 2024. În primul test al anului, „tricolorii” n-au scos decât o remiză, 1-1, din duelul cu Irlanda de Nord. Iar fostul internațional Viorel Moldovan a taxat jocul modest al echipei pregătite de Edi Iordănescu.

Remarcații lui Viorel Moldovan din rândul „tricolorilor”

„Mi s-a părut exact ca publicul, apatic. Testul a fost util, fără discuție, chiar dacă jocul alor noștri a lăsat de dorit”, și-a început analiza Moldovan.

El a avut doi remarcați, dintre jucătorii folosiți de selecționer. „Aș spune că mi-a plăcut Dennis Man. A fost omul meciului, se vede că e în formă bună, nu întâmplător îl caută echipele mari”, a spus Moldovan, pentru ca apoi să facă referire la Vasile Mogoș: ”Mi-a plăcut în prima repriză flancul drept, chiar și Mogoș”.

Viorel Moldovan, dur cu Manea: „Poate și de-aia Florinel Coman n-a avut cu cine colabora și a fost șters”

În schimb, fostul internațional n-a putut spune „același lucru despre flancul stâng, unde s-a văzut improvizația cu Cristi Manea. Manea a încercat să aducă un anume echilibru, dar n-a reușit. Poate și de-aia Florinel Coman n-a avut cu cine colabora acolo și a fost șters. A fost și contraatacul acela cu care nord-irlandezii ne-au surprins”.

După golul egalizator al lui Man, Moldovan a văzut o echipă a României care a preluat „controlul, posesia, dar am fost statici. Periculoși, dacă se poate spune așa ceva, am fost doar prin Man. Nu-mi aduc aminte să fi avut situații clare de gol, n-am avut inventivitate, să creăm oportunități”.

Viorel Moldovan a văzut ”destul de multe pase greșite, lipsă de luciditate în linia mediană”

Motivul? „Au fost destul de multe pase greșite, lipsă de luciditate în linia mediană, chiar dacă trebuie să remarc acea pasă a lui Marin către Dennis Man. Când mijlocul nu funcționează, nu poți să produci, mijlocul e motorul echipei.

A fost o seară mai slabă pentru unii jucători de la mijlocul terenului, ceea ce s-a răsfrânt asupra ofensivei. Pușcaș nu știu dacă a avut vreo ocazie, s-a zbătut, dar a fost prins acolo între fundașii adverși”, a încheiat Viorel Moldovan.

Mai puteți citi:

Întâlnire de gradul zero la România - Irlanda de Nord: ce au făcut Gică Hagi și Răzvan Burleanu pe gazon

Protestul ultrașilor români: „Marii traficanți, hoți sau criminali n-ajung la închisoare, iar Statul delirează cu demențe, vânători de vrăjitoare”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
monika.
monika.  •  27 Martie 2024, 17:43
Postat de DonTomasini1 pe 27 Martie 2024, 11:34

N ai înțeles nimic. Nu are calitatea sa jignească suporterii

Ce legatura are analiza echipei cu suporterii? Va duceti la meci pt laude in presa? Ha, ha! Am vazut “ civilizatia” de pe stadioane.

DonTomasini1
DonTomasini1  •  27 Martie 2024, 11:34
Postat de monika. pe 23 Martie 2024, 14:26

Are calitatea sportiva sa spuna lucrurilor pe nume. Sa arate ce nu vor sa vada altii. Macar in fotbal, nu ca in tenis, unde dopatii condamnati sunt laudati. Poate ne trezim, macar acum, in primul rand cu alt antrenor.

N ai înțeles nimic. Nu are calitatea sa jignească suporterii

monika.
monika.  •  23 Martie 2024, 14:26

Are calitatea sportiva sa spuna lucrurilor pe nume. Sa arate ce nu vor sa vada altii. Macar in fotbal, nu ca in tenis, unde dopatii condamnati sunt laudati. Poate ne trezim, macar acum, in primul rand cu alt antrenor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează