FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRANŢA - ROMÂNIA, AZI, 22:00, PRO TV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Vlădoiu: "Nu iubesc deloc francezii, diseară trebuie să le dăm o palmă"

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 octombrie 2010 00:00

Fostul internaţional Jean Vlădoiu a recunoscut că nu are o simpatie deosebită pentru echipa naţională a Franţei şi a precizat că speră ca jucătorii selecţionaţi de Răzvan Lucescu să obţină un rezultat favorabil diseară.

"Francezii ne-au privit mereu de sus, iar eu am avut o rautate sporita cand am jucam contra lor. Nu ii iubesc foarte mult. Vreau ca diseara sa le dam o palma", a afirmat Vladoiu.

Apoi a continuat: "Trebuie sa recunoastem, diferenta dintre noi si Franta este mare, dar putem sa obtinem un rezultat bun. Nu trebuie sa ne fie frica de adversari, pentru ca putem constata la final ca ne-am speriat degeaba".

Din 13 partide directe, inclusiv meciurile amicale, francezii au cîştigat 6, România s-a impus în 3, iar 4 jocuri s-au terminat nedecis.

Totuşi, nu am bătut niciodată "Cocoşul galic" într-un meci oficial, cele trei succese fiind în jocuri amicale. Golaverajul general este de 17-15 în favoarea adversarei din această seară.

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
double07
double07  •  02 Octombrie 2011, 00:15
Postat de pokertv24 pe 09 Octombrie 2010, 18:44

50$ GRATUIT pe FullTilt Poker ://www.pokertv24.ro/50-bani-gratis-full-tilt-poker

vrajeala

marin2
marin2  •  09 Octombrie 2010, 19:04

Nivel de cultura si de educatie . Nu are nici o legatura cu francezii , pentru ca nu joaca impotriva poporului francez , ar trebui sa arate doar un lucru marunt - superioritate pe plan sportiv , aici fotbalistic . Daca e sa vorbim de alte "planuri" mai bine tacere totala - libertate , nivel de trai , educatie , cultura si nu as avea loc sa trec totul . Din cind in cind avem si noi "3 picaturi de apa calda " le mai facem un dus . In rest nulitate totala.

pokertv24
pokertv24  •  09 Octombrie 2010, 18:44

50$ GRATUIT pe FullTilt Poker ://www.pokertv24.ro/50-bani-gratis-full-tilt-poker

Vezi toate comentariile (3)
Comentează