FOTBAL  »  NATIONALA  »  INTERVIU

Vochin avertizează: "În FRF avem multă mobilă veche, care trebuie înlocuită" » La cine se referă consilierul lui Burleanu

foto: Cristi Preda, Gazeta Sporturilor
foto: Cristi Preda, Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 august 2016 01:00

Gazeta Sporturilor găzduiește astăzi partea a doua a interviului cu Andrei Vochin. Consilierul președintelui FRF, Răzvan Burleanu, susţine că încă nu vede pe nimeni din jucătorii mari ai României capabil să preia postul lui Burleanu.

Cum își argumentează fostul redactor-șef adjunct al Gazetei părerea? "Aș spune că e un contracandidat periculos unul care se
referă la un proiect al nostru și spune “E greșit! Eu aș fi făcut
așa!”. Până acum, n-am auzit pe nimeni să spună asta. Am
auzit doar să împroaște cu noroi. Sunt candidaţi care pot fi
luaţi în calcul, din zona foștilor fotbaliști. Ar fi ideal să conducă
un fost fotbalist. Dar să fie unul pregătit măcar la nivelul
lui Burleanu și al lui Vișan! Mi-e greu să cred..."

Astăzi, în partea a doua a interviului acordat de Andrei Vochin ediției tipărite a Gazetei Sporturilor, afli:
● la cine la cine se referă când zice că "avem mobilă veche în FRF, la care trebuie să renunţăm"
● cine crede că ar fi ideal să fie președintele FRF
● care sunt capitolele la care Iordănescu nu mai putea performa
● ce strategie ar aplica la Dinamo
● de ce FRF face licitaţie inclusiv la achiziţia de apă minerală

Poți citi Gazeta și în varianta digitală, aici!

"Cazul ideal e ca în administrația fotbalului să fie un fost fotbalist. Dar care să aibă pregătirea pentru zona managerială. Oamenii trebuie să fie pregătiți în domeniul lor. Zona administrativă și zona tehnică trebuie separate" Andrei Vochin

În prima parte a interviului, Vochin a vorbit despre celebra regulă U21 care i-a scandalizat pe unii dintre patronii din Liga 1, despre controversele legate de reprezentanții ligilor inferioare care decid la Liga 1, dar și despre trecutul său de ziarist și relația cu jurnaliștii GSP, în special cu Ovidiu Ioanițoaia și Cătălin Tolontan. Detalii aici!

ALTE ARTICOLE EXCLUSIV PRINT

Diferențe COLOSALE între Steaua și City! Cifrele amețitoare care conturează clar prăpastia dintre cele două echipe

Mergeți pe mâna noastră! În pagina dedicată pariorilor găsiți cele mai tari ponturi

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (23)
1795376680686028
Mircea Lungu  •  03 Septembrie 2016, 09:12

Domnule Vochin te-ai molipsit de lichelism de la marea lichea Burleanu, decoratul lui Băsescu la numai 25 de ani pentru că a lipit afișe electorale pentru primarul Bacăului, Romeo Stavarache! Voi sunteți mobila nouă, de PAL, fără valoare, fără viitor!

brancusi
brancusi  •  06 August 2016, 15:48

P.S.Mobila veche e foarte valoroasa,caci de obicei se facea din esente de calitate si era prelucrata cu migala,cea de acum este din rumegus presat si se produce in mare viteza,cu nitica vopsea pentru a i se da aspectul comercial,adica minciuna care sa-i manipuleze pe oameni...Cam cum esti tu,seful tau si excesiv de multe alte asemenea piese imprastiate in toate domeniile de atelierul de mare productivitate....

883135188391540
Popa Corneliu  •  06 August 2016, 15:40

Habarnam Burleanu "este inscaunat politic"!! Trebuie scosi "in decor" cativa oameni care sunt privati si mai investesc in fotbal, iar pe urma PRIMARIILE (adica STATUL) sa puna mana pe tot fotbalul romanesc!! Statul, ca-nb totte celelalte state din lume, se implica numai in infrastructura!! Stadioanele care acum sunt in proprietatea unor ministere, MApN, Ministerul Transporturilor sau MAI, ar trebui sa traca in proprietatea Cluburilor Steaua, Rapid sau Dinamo, numai in ultima instanta la Primariile de sector!! Echipele departamentale numai au voie sa detina formatii de fotbal profesionist, deci nici stadioane!! Eu spun va Hagi este un fosrte mare fost fotbalist si are si un PROIECT, Academia lui de fotbal, prin care demonstreza ca este peste Habarnam si la PROIECTE pentru fotbalul romanesc!! Asa domnule ziarist politruc. care impreuna cu Udrea Matei sunteti pe fata cu echipa MApN-ului - si bineinteles, anti Becali! Este si el printre mobilele care numai au ce cauta in fotbalul romanesc, iar voi asta doriti: sa dati "gheneralilor" jucaria inapoi sau ma rog "pestisorul de aur"!! Capisci?

Vezi toate comentariile (23)
Comentează