FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - CROAŢIA, AZI, ORA 20:45, ÎN DIRECT LA ANTENA 1

Vor să ne bată

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 februarie 2009 00:00

Elevii lui Slaven Bilici consideră testul cu România extrem de important. "Am venit să cîştigăm!" a anunţat Dario Srna

La antrenamentul oficial susţinut aseară pe stadionul Steaua, buna dispoziţie a fost cuvîntul de ordine. Cei mai în formă jucători au fost veteranii Dario Srna şi Robert Ko vaci. După cîteva alergări uşoare, elevii lui Bilici au efectuat un joc-şcoală în care s-a pus accentul pe posesie şi finalizare. Toate acestea fără ca Bilici să-şi întrerupă vreo clipă jucătorii. Şedinţa tehnică s-a încheiat după 60 de minute.

Dario Srna, colegul lui Raţ de la Şahtior, a declarat: “România este o echipă foarte bună. Am venit să cîştigăm! Pentru noi este important scorul, chiar dacă e un amical”. Selecţionerul Slaven Bilici a mărturisit: “România e o e chipă foarte bună, chiar dacă vor absenta Mu tu şi Chivu”.

"Am vizionat înfrîngerea României în faţa Lituaniei. Pentru voi a fost una din acele seri în care absolut nimic nu-ţi iese"
Slaven Bilici, selecţioner Croaţia

BILICI LA O ŢIGARĂ CU PROSINECKI:o
Din delegaţia Croaţiei sosită în România face parte şi fostul mare internaţional Robert Prosinecki, actual antrenor secund al selecţionerului Slaven Bilici. Înainte de a pleca de la aeroportul "Henri Coandă" spre hotel, cei doi s-au întreţinut lîngă autocar, în timp ce fumau nonşalant o ţigară.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (8)
 •  11 Februarie 2009, 09:47

ne bat croatii de ne k.k.m pe noi... hai sa fim seriosi... noi in amicale fucam la bascalie... (bine ceea ce nu difera cu mult de jocul nostru nosrmal)... cu piti anrenor nu o sa mergem la mondiale nici in 10 ani... deja am peierdut 5 puncte care trebuia castigate !!!

 •  11 Februarie 2009, 09:45

Daca ne bat,poate scapam de mediocrul,increzutul,infumuratul,etc.Pizdurca!Si cand te gandesti ca nulitatea asta are 6oo.ooo euro pa an!Basca Vlasca si Teleormanu!

 •  11 Februarie 2009, 09:22

vedem si noi azi echipele probabile??sau trebuie sa asteptam pana la ora meciului

Vezi toate comentariile (8)
Comentează